Du kommer helst fra bilbransjen, men det viktigste er at du er bilinteressert, har lyst til å selge biler og bidra til økt vekst.  Du kan dokumentere at du har lyktes med salg tidligere, er god til å kommunisere og formidle budskap. Du er en sterk relasjonsskaper med et brennende ønske om å lykkes i jobben. Med din smittende begeistring er du en som folk liker å jobbe sammen med og som kunder liker å handle av. For deg er bilselgeryrket nesten en livsstil, og du er den som alltid følger opp og som naturlig ber om signaturen.

Du har forstått at kombinasjonen struktur og målrettet arbeid er nøkkelen til suksess, og er fortrolig med bruk av IT og CRM som arbeidsverktøy.  

Hos Birger N. Haug får du en selvstendig bruktbilselgerrolle hvor du aktivt skaper din egen business. Du blir en del av et godt faglig og sosialt miljø – som støtter og hjelper hverandre. Alt ligger til rette for å lykkes. Selskapet kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Spørsmål om stillingen? Se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 17.09.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Tove M. Fjellvang
Tittel: Rekrutterer ved BEVISSTE VALG
Telefon: 971 50 255

Alle henvendelser til BEVISSTE VALG behandles konfidensielt iht. GDPR, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi Hyundai-forhandler, og er nå også forhandler av Suzuki, Maxus, Isuzu og MG. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud, Røyken, Gardermoen, Vøyenenga, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 360 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,4 mrd. (7500 biler) i 2020.