Du rapporterer direkte til vår norske Sales Manager og skal bidra til at vi oppnår våre ambisiøse, men realistiske mål i næringsmarkedet og på bruktbilmarkedet. Du skal bidra til å styrke posisjonen til Jaguar og Land Rover i Norge i næringsmarkedet, hvor du selvstendig skal utarbeide konsepter overfor både forhandlere, leasingselskap og storkunder. Stillingen spenner derfor bredt fra konseptutvikling og markedsføringsaktiviteter til utarbeidelse av kalkulasjoner. Sistnevnte i tett samarbeid med Sales Manager, forhandlerne og Fleet-avdelingen hos fabrikken.

Dine primære oppgaver vil være:

 • Utvikle kontakten til de eksisterende leasingselskapene
 • Kalkulasjoner og beregninger i forbindelse med anbud og tilbud
 • Key Account Management over for storkunder
 • Utarbeidelse av forhandler aktivitetsplaner i forhold til næringsmarkedet
 • Dialog med fleetavdelingen hos fabrikken
 • Utvikling og oppfølging av Approved-programmet, vårt bruktbilprogram i samarbeid med våre forhandlere

Vi forestiller oss at du:

Du har en kommersiell eller finansiell bakgrunn, og har noen års erfaring fra bilbransjen fra relevante jobber innenfor eksempelvis leasingbransjen, importørleddet eller en større forhandler. Erfaring med anbudsforespørsler vil også være positivt.

Du har arbeidet strukturert og målrettet med utviklingsplaner og aktivitetsbasert salg. I tillegg til salgsrettet aktivitet blir du en nøkkelressurs mht. kalkulasjon og tilbudsgivning.

Du har gode PC kunnskaper og er erfaren i Microsoft Office pakken, særlig Excel.

Du har en god skriftlig og muntlig formidlingsevne på både norsk og engelsk. Du er utadvendt, samarbeidsorientert og kan trives i en større organisasjon, samt i et internasjonalt miljø.

Høres dette ut som noe for deg?

Du blir en sentral ressurs i det norske teamet, i et dynamisk konsern med gode karrieremuligheter. Har du lyst til å arbeide med to av de absolutt mest spennende premiummerkene, vil denne stillingen kunne være den rette for deg.

Vi kan tilby:

 • Moderne lokaler på Fornebu
 • Tilgang til gode fasiliteter som f.eks. treningsstudio
 • En spennende og hektisk hverdag
 • Firmabil
 • Inkluderende, ungt og hyggelig arbeidsmiljø
 • Frihet under ansvar med mulighet for å forme sin egen stilling og arbeidshverdag.

Har du spørsmål til stillingen, se kontaktinformasjon. Intervjuer vil bli avholdt løpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Marius Myre Eng 
Tittel: Sales Manager 
Telefon: +47 416 09 188

JAGUAR LAND ROVER

British Car Import er importør for Jaguar og Land Rover i Skandinavia. Jaguar og Land Rover gjennomgår en stor forandring der vi satser stort på å utvikle vårt forhandlernettverk og salgsvolum. Det norske kontoret holder til på Lysaker og består i dag av et fantastisk team bestående av 19 personer. Som medarbeider i BC Norway blir du en del av Nic. Christiansen Gruppen A/S.

Nic. Christiansen Gruppen A/S ble etablert i 1967 og er i dag en ledende aktør i den skandinaviske bilbransjen. Konsernet består av en rekke selskaper som primært er engasjert i import og salg av biler, reservedeler og tilbehør, samt finansiering og leasing av biler. Selskapene som er en del av Nic. Christiansen Gruppen består av ca. 780 medarbeidere som skaper en årlig omsetning på ca. 9,4 milliarder DKK.