Som salgssjef Audi må du ha masse energi, godt humør, ha god struktur, vinnerinstinkt og være en god lagspiller. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Være en pådriver i å videreutvikle og styrke salgsavdelingen
  • Ha evnen til å spille andre gode og motivere et team mot felles mål
  • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med daglig leder
  • Ta ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av bil, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring
  • Oppsøkende salg på telefon mot firma og privatmarkedet
  • Planlegge, invitere til avtaler og gjennomføre kundemøter
  • Identifisere og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
  • Rapportering av salgsresultater og aktiviteter

Hvem er du?

Vi søker deg som er salgsorientert, ambisiøs og målrettet. Du må være en dyktig relasjonsbygger, som raskt skaper tillit og engasjement hos både eksisterende og nye kunder. Du må kunne jobbe systematisk og strukturert. Det er en fordel om du har et lokalt nettverk fra før, uansett er det viktig at du klarer å utvikle og utvide nettverket ditt. Du har stor arbeidskapasitet og er villig til å legge ned stor innsats for å nå ditt og avdelingens mål på salg og kundetilfredshet.

Sist, men ikke minst, er vi opptatt av at alle ansatte hos Møller Bil Sandefjord har godt humør og en positiv innstilling!

Vi tilbyr:

Hos Møller Bil Sandefjord blir du del av et ambisiøst miljø, hvor mulighetene for personlig utvikling er svært gode. Vi har stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker, og vi stiller store krav til oss selv. Samtidig har vi et meget godt arbeidsmiljø, hvor vi har fokus på å ta vare på alle våre ansatte. Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår og gode pensjonsordninger.

Ønsker du å være en del av et vinnerteam? Da er dette jobben for deg!

For å få mer informasjon om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Erland Teie Tollefsen
Tittel: Daglig leder
Telefon: 975 42 460

Søknader vurderes fortløpende.

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Møller Bil Sandefjord er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Volkswagen personbiler og Nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, mekanisk verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 43 dyktige medarbeidere og forventer en omsetning på ca. 400 millioner kroner i 2021. Møller Bil Sandefjord holder til i Gokstadveien 16 i Sandefjord.