Vi søker motiverte og engasjerte mekanikere, og ser etter deg som er serviceinnstilt med et tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er kvalitetsbevisst, proaktiv og strukturert, og kjenner deg godt igjen i verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet. Du blir beskrevet som positiv med gode samarbeidsevner, og du drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Vi ser etter deg som liker å løse tekniske utfordringer, og som ikke gir opp før du har funnet den beste løsningen. Du tar ansvar for egen læring og holder deg faglig oppdatert. Din evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.  

Som mekaniker hos oss får du jobbe med noen av verdens beste biler i moderne fasiliteter med topp utstyr. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i et åpent og inkluderende arbeidsmiljø hvor dere vil samarbeide for å levere det beste produktet til kunden.

Aktuelle kandidater har fagbrev som mekaniker for lette kjøretøy og minimum 3 års relevant erfaring. I tillegg er det nødvendig med førerkort klasse B og gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr interessante og utfordrende arbeidsoppgaver hvor du jobber med verdens beste Premium bilmerker i et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og faglig utvikling. 

Sertifisert som en bra arbeidsgiver

I 2020 deltok vi i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work; et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I undersøkelsen oppnådde vi så gode resultater at vi ble sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for fjerde år på rad. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 14.03.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Vegard Andreas Heggen
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 410 43 095
E-post vegard.heggen@bavaria.no

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). Hedin Automotive inngår i svenske Hedin Group som med sine 4 000 ansatte forventer å selge 80 000 kjøretøy i året fra sine 120 bilanlegg i fem land.