Vi ønsker oss en selger med glimt i øyet og godt humør som gjennom positiv, proaktiv og respektfull opptreden skaper gode relasjoner mot kunder i butikk, forespørsler og oppsøkende virksomhet. Våre verdier respekt, omtanke og initiativ er sentrale i vårt virke og en vesentlig årsak til høy grad av tilfredshet hos våre ansatte og kunder. Stillingen rapporterer til Plassjef.

Arbeidsoppgaver

 • Salg av nye og brukte biler
 • Vise kunder i butikk full oppmerksomhet
 • Utforme, sende og følge opp tilbud
 • Gjennom proaktiv adferd bygge egen portefølje
 • Bidra til å skape en butikk til glede for kunder og ansatte
 • Opptre på en måte som skaper varige kundeforhold

Ønskede kvalifikasjoner
Vi vektlegger de menneskelige egenskapene i større grad enn om du har erfaring med å selge biler. Det er nok sannsynlig at du har jobbet med en eller annen form for salg fra før. Du er sterk på å bygge relasjoner og vet å føre deg på en troverdig og tillitsfull måte. Samtidig har du evnen til å avslutte salg og liker forhandlinger. Du snakker og skriver flytende norsk, og har selvfølgelig førerkort for bil. Du er også kjent med bruk av sosiale medier, og er ikke redd for å bruke dette som plattform.

Da vi ønsker sterkere kjønnsbalanse, oppfordrer vi kvinner til og søke.

Personlige egenskaper

 • Proaktiv og positiv
 • Systematisk og målrettet
 • Respektfull og serviceminded
 • Ambisiøs og resultatorientert
 • Inspirerende lagspiller

Arbeidssted

Motor Forum Eidsvoll og Motor Forum Jessheim.

Vi tilbyr
Rett kandidat får en utfordrende og spennende stilling med utviklingsmuligheter i et prestasjonsrettet selskap med korte beslutningsveier. Med ansvar for eget budsjett og måloppnåelse får du en selvstendig stilling med varierte arbeidsoppgaver. Du vil alltid ha god støtte i erfarne og dyktige kollegaer, ledelse og konserngruppen. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med provisjon og bonus hvor resultatoppnåelse vil bli høyt verdsatt og kompensert. Firmabilpool følger stillingen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: fm@motorforum.no
Frist: 15.03.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Steinar Trebekk
Tittel: Plassjef Eidsvoll
Telefon: 414 14 881
E-post steinar.trebekk@motorforum.no
   
Kontakt: Finn-Ole Mikalsen
Tittel: Plassjef Jessheim
Telefon: 920 20 731
E-post fm@motorforum.no
 
   

Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi samt bilforhandlerkjeden Motor Forum, totalt 21 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har 490 ansatte og forventer en omsetning på 4,0 MRD i 2021. 

Motor Forum AS Romerike, består av totalt 3 avdelinger med 40 ansatte lokalisert i Lillestrøm, Eidsvoll og Jessheim. Motor Forum Romerike forhandler bilmerkene Mitsubishi, Renault/Dacia og Hongqi med en forventet omsetning på 250MNOK i 2021. Selskapet har en tydelig miljøprofil og satser sterkt på el- og hybridbiler.