Ansvars- og arbeidsoppgaver

Rollen vil få ansvar for å utarbeide og gjennomføre Motor Gruppens strategi for næringssalg, både via et bredt forhandlernettverk, samt arbeide mot store flåtekunder både direkte og via 3.parts leasingselskaper. Vi ønsker en selvdreven og ambisiøs person med evne til å sette tydelige mål for utvikling og resultater. Både gjennom egen organisasjon og i tett samarbeid med forhandlernettet, skal du bidra til å styrke Motor Gruppens posisjon som en foretrukken leverandør.

Stillingen er utpreget operativ, du må forstå anbudsprosesser, beherske forhandlinger og ha en tydelig kommersiell innstilling. Det er forventet at du jobber strukturert med å videreutvikle eksiterende næringskunder, samt evner å etablere nye kundeforhold. I samarbeid med nødvendige ressurser i gruppen skal du ta frem behovsanalyser og sette sammen konkurransedyktige løsningsforslag for kunden. Det overordnede målet for stillingen er å sikre stabil omsetningsøkning og god inntjening gjennom økte markedsandeler for Motor Gruppens merker i både Person- og Varebilsegmentet.

Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør i Motor Gruppen Import AS, men vil ha tett samarbeid og involvering med de enkelte importselskapenes organisasjoner. Rollen vil også samhandle tett med fabrikkene, samt Forhandlerutvalg og forhandlernettverket som helhet.

Bakgrunn og erfaring

Vi ser etter en kandidat med bransjekunnskap og gode lederegenskaper, og som har relevant høyere utdannelse minimum på bachelor-nivå. Vedkommende må ha erfaring og kunne vise til gode resultater fra salgsledelse fra en mellomstor bedrift og internasjonalt miljø. Du må beherske engelsk muntlig og skriftlig.

Motor Gruppen har 3 kjerneverdier; Respekt, Omtanke, Initiativ. Det er viktig at du kan relatere deg til, og også etterleve disse verdiene.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en stilling med mange spennende utfordringer og arbeidsoppgaver i et internasjonalt, godt faglig og sosialt miljø, med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

Motor Gruppen AS holder til i moderne lokaler på Risløkka i Oslo.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.05.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Nils-Henrik Holmen
Telefon: 990 98 520
E-post: nils-henrik.holmen@renault.no

Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi samt bilforhandlerkjeden Motor Forum, totalt 25 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har 500 ansatte og forventer en omsetning på 4,0 MRD i 2021.