Vi søker en mekaniker som brenner for gode kundeopplevelser, og ser etter deg som har et tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er kvalitetsbevisst, proaktiv og strukturert, og kjenner deg godt igjen i verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet. Du blir beskrevet som positiv med gode samarbeidsevner. Din evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som mekaniker hos oss får du jobbe med noen av verdens beste biler i et flott anlegg.  Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner.  Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og ser verdien av fornøyde kunder. Du leverer kvalitet og jobber strukturert og effektivt. Aktuelle kandidater identifiserer deg med verdiene våre; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Aktuelle kandidater har fagbrev som mekaniker for lette kjøretøy og førerkort klasse B. 

Som mekaniker i Bavaria vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i en åpen og inkluderende arbeidsmiljø i fine fasiliteter med topp utstyr. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som inkluderer gode forsikringsordninger og pensjonssparing.

Arbeidssted: Kristiansand 

Sertifisert som en bra arbeidsgiver

I 2020 deltok vi i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work; et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I undersøkelsen oppnådde vi så gode resultater at vi ble sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for fjerde år på rad. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke på denne muligheten. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bjørn Heia
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 917 73 126
E-post: bjorn.heia@bavaria.no

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Group som med sine 3 600 representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.