Om stillingen

Dette er en spennende mulighet for en erfaren og initiativrik kundeservice / markedsføringsmedarbeider til å delta i vårt kunnskapsrike Saint-Gobain Autover team. Du vil få en sentral rolle og bidra til å gjøre Saint-Gobain Autover til en ledende leverandør og samarbeidspartner. I tett samarbeid med hele teamet, vil du arbeide analytisk og operativt og ha ansvar for kundeservice og markedsføringsoppgaver. Vi søker deg som kan vise til gode resultater i tilsvarende roller og som kan jobbe systematisk, effektivt og nøyaktig. Du har høy arbeidsmoral og bidrar ivrig til godt samarbeid med kolleger og kunder.

Arbeidsoppgaver 

  • Håndtere alle oppgaver profesjonelt og i henhold til selskapets rutiner, guidelines, arkiver og systemer
  • Svare på forespørsler, veilede kunder, og legge inn ordre fra e-post og telefon
  • Webshop: Implementere brukervennlige funksjoner, produktkategorier, nasjonale settinger og oppdatert innhold
  • Bidra til å optimere vårt produktspekter, priser og introduksjoner 
  • Markedsføringsoppgaver
  • Levering, frakt og fakturering
  • Ettersalgsoppgaver
  • Andre oppgaver og prosjekter ut i fra selskapets behov

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper 

Du bør ha solid kundeservice / markedsføringserfaring og gjerne utdannelse innen kundeservice / administrasjon / markedsføring samt gode kunnskaper i bruk av data som arbeidsverktøy. Du har stor arbeidskapasitet, lærer raskt og evner å kommunisere med kunder og kolleger på en entusiastisk måte. Du har høy integritet og er fleksibel, robust, lojal og ikke redd for nye utfordringer. Som person er du initiativrik, resultatorientert, serviceinnstilt, teknisk anlagt og har lett for å samarbeide og skape nye relasjoner.

Vi tilbyr 

Saint-Gobain Autover tilbyr en utfordrende stilling i et innovativt og markedsledende selskap som har miljø og bærekraft på sin dagsorden. En nøkkelrolle som gir mulighet for å være med på å påvirke og utvikle selskapet videre. Du vil bli en del av et motivert, hyggelig og kompetent miljø i et selskap som scorer høyt på medarbeidertilfredshet. Det tilbys konkurransedyktige betingelser.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: heidi.aagaard@saint-gobain.com
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Heidi Aagaard
Tittel: Daglig leder
Telefon: 932 94 377

Saint-Gobain konsernet er en av verdens største selskaper med virksomhet i 70 land og mer enn 170 000 ansatte. Saint-Gobain designer, produserer og distribuerer materiell og løsninger innen byggevarer, transport, infrastruktur og i en rekke industrielle applikasjoner. Saint-Gobain er en av verdens største produsenter av bilglass, tilbehør og verktøy, og med vår ledende merkevare Sekurit bilglass bidrar vi til optimal trafikksikkerhet og fantastiske kjøreopplevelser. Sekurit’s innovative glassløsninger er utarbeidet i samarbeid med bilprodusentene, og i dag har annenhver bil i Europa Sekurit kvalitetsglass fra Saint-Gobain. Saint-Gobain Autover distribuerer originale Sekurit bilglass, tilbehør og verktøy til ettermarkedet, og i Norge leverer vi et bredt kvalitetssortiment med rask levering og topp service til utvalgte verksteder og bilglasseksperter over hele landet. Vi er et godt sammensveiset team på 15 ansatte som fokuserer på kvalitet, service, sikkerhet, innovasjon, effektivitet, miljøet og tett samarbeid med våre kunder og partnere. For å styrke vår kundeorientering og bidra til vekst og utvikling søker vi nå etter en service innstilt og resultatorientert kundeservice- og markedsføringsmedarbeider.