To av bransjens sterkeste eiere skal etablere en av Europas mest fremtidsrettede og moderne Volvo-forhandlere i Stor Oslo og tilbyr nå bransjens mest spennende lederstilling.

Autostrada AS og Kverneland Bil AS, to av Norges ledende bilforhandlerkjeder, skal i samarbeid med importøren Volvo Car Norway AS etablere en ny Volvo-forhandler med flere avdelinger i Oslo-regionen med oppstart 1. juli 2022. Selskapet heter Volvo Car Stor-Oslo og er eid av Autostrada og Kverneland.

Den nye Volvo Forhandleren skal være et flaggskip i Volvo Cars’ europeiske forhandlernettverk, og gi kunder og medarbeidere en ny og unik Volvo opplevelse.  

Det er planlagt å etablere et nytt hovedforhandleranlegg for Oslo-regionen, pop-ups og studioløsninger i Oslo sentrum, servicesatellitter og mindre avdelinger lokalisert der kundene bor

Som en del av Volvo Cars kommersielle transformasjon vil selskapet modernisere og oppgradere måten kunden kjøper, abonnerer og foretar service på bilene sine. Når vi møter kundene, skal vi sørge for at de får en transparent opplevelse, og at de kjenner seg ivaretatt. Vi vil bruke helt nye digitale løsninger som gjør det mulig å gi kundene denne opplevelsen selv når vi møter dem digitalt.

Den nye forhandleren vil overta Bilias eksisterende avdelinger på Økern, Fornebu og Lillestrøm med avdelingens tilhørende medarbeidere. Disse anleggene og de svært kompetente medarbeiderne som jobber der i dag har levert bransjens beste kundeopplevelser innen salg, service og ettermarked. Dette har skapt de beste forutsetningene for at kunden skal komme igjen og igjen. Vi trenger en leder som tør å ta stafettpinnen og våger å ta steget for å ta resultatene til nye høyder.

Er du klar?

Har du erfaring som CFO fra ledende selskaper? Har du stor tro på Volvo? Ønsker du å være med på å implementere nye digitale økonomisystemer som blir morgendagens standarder? Vil du være CEOs høyre hånd i et selskap med god støtte fra importør og eiere?

Da må du ta kontakt med oss og/eller sende oss en søknad.

Vi ønsker en leder:

 • Som fokuserer på bunnlinjen, identifiserer potensiell risiko og overvåker finansielle konsekvenser av egen aktivitet.
 • Som gjennomfører og etterlever organisasjonens strategi, utfører planer med, nøyaktighet, engasjement og utholdenhet med gode resultater.
 • Med systematisk tilnærming, som planlegger fremover og gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt.
 • Som analyserer, vurderer og forstår raskt komplekse spørsmål og foretar sunne og rasjonelle vurderinger med veloverveide beslutninger.
 • Med høy faglig ekspertise, spesialkunnskap innen eget fagfelt og en digital tilnærming til faget.
 • Med en samarbeidende lederstil, som deler kunnskap, informasjon, erfaring og støtter andre for å nå selskapets og teamets mål.
 • Som har høyere finansfaglig utdanning med solid operasjonell erfaring fra økonomi og finans.
 • Med svært gode dokumenterte resultater. 
 • Som kommuniserer på en klar, presis, effektiv og strukturert måte.  
 • Som forstår at trygge medarbeidere skaper de beste forutsetninger for endring, utvikling og suksess.

Vi er opptatt av at du er:

Analytisk, ærlig, tydelig, samvittighetsfull, strukturert, arbeidsom, empatisk og en god lytter.

Hva kan vi tilby deg?

 • En spennende stilling i et selskap med eiere som leder utviklingen i bilbransjen
 • Eiere med ledende kunnskap og erfaring med digitalisering av salgsprosessen
 • Markedets mest kompetente medarbeidere innenfor salg, service og ettermarked med lang erfaring med Volvo.
 • Konkurransedyktig, resultatbasert lønn med gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Bransjens mest spennende selskap med fremtidens distribusjon på plass

Den nye lederen vil sammen med CEO og HR ansvarlig, som vi også er på jakt etter, få to eiere og en importør som har både vilje, evne og ressurser til å realisere målsettingene og som ønsker å satse med fremtiden for øyet.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: holth@linkint.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Helge Holth
Tittel: Rekrutterer/rådgiver 
  Link International Norge AS
Telefon: 911 58 265
E-post: holth@linkint.no

Volvo Car Stor-Oslo er en ny Volvo forhandler med oppstart 1. juli 2022. Selskapet vil ha flere avdelinger og hovedkontor i Stor Oslo med komplett tilbud av nybil, bruktbil, service og andre tjenester. I første omgang vil selskapet overta Bilias eksisterende avdelinger på Økern, Fornebu og Lillestrøm med avdelingens tilhørende medarbeidere – ca 150-180 personer. Selskapet er eid av Autostrada og Kverneland Bil.

Autostrada ble etablert i 1995 og består av et motivert team på ca 150 personer som alle ønsker å gi den beste kundeopplevelsen som gjør at du kommer igjen og igjen. Vi lever for og med kundene våre, i alle våre butikker i Telemark og Agder. Autostrada er stolt forhandler av Volvo, Jaguar og Land Rover, Porsche, Mercedes – Benz, Peugeot, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep.

Selskapet vil i 2021 omsette for 1,5 MRD med godt over 3 000 biler rullende ut av butikkene.

Kverneland Bil har eksistert helt siden 1921, og har en lang og tradisjonsrik historie. Vi har 260 engasjerte medarbeidere og er en av landets ledende aktører innen salg av Ford, Volvo, Polestar, Mazda, Jaguar, Land Rover, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, og MG. Vi holder til i Bergen, Haugesund, Stavanger, Sandnes, Bryne og Oslo.  Selskapet vil i 2021 omsette for 2,5 mrd. kroner og opp mot 7000 nye og brukte biler.