To av bransjens sterkeste eiere skal etablere en av Europas mest fremtidsrettede og moderne Volvo-forhandlere i Stor Oslo og søker nå en erfaren og inspirerende HR leder som skal lede det strategiske og operative HR arbeidet. En særdeles spennende stilling innen HR, endringsledelse og organisasjonsutvikling.

Autostrada AS og Kverneland Bil AS, to av Norges ledende bilforhandlerkjeder, skal i samarbeid med importøren Volvo Car Norway AS etablere en ny Volvo-forhandler med flere avdelinger i Oslo-regionen med oppstart 1. juli 2022. Selskapet heter Volvo Car Stor-Oslo og er eid av Autostrada og Kverneland.

Den nye Volvo Forhandleren skal være et flaggskip i Volvo Cars’ europeiske forhandlernettverk, og gi kunder og medarbeidere en ny og unik Volvo opplevelse.  

Det er planlagt å etablere et nytt hovedforhandleranlegg for Oslo-regionen, pop-ups og studioløsninger i Oslo sentrum, servicesatellitter og mindre avdelinger lokalisert der kundene bor

Som en del av Volvo Cars kommersielle transformasjon vil selskapet modernisere og oppgradere måten kunden kjøper, abonnerer og foretar service på bilene sine. Når vi møter kundene, skal vi sørge for at de får en transparent opplevelse, og at de kjenner seg ivaretatt. Vi vil bruke helt nye digitale løsninger som gjør det mulig å gi kundene denne opplevelsen selv når vi møter dem digitalt.

Den nye forhandleren vil overta Bilias eksisterende avdelinger på Økern, Fornebu og Lillestrøm med avdelingens tilhørende medarbeidere. Disse anleggene og de svært kompetente medarbeiderne som jobber der i dag har levert bransjens beste kundeopplevelser innen salg, service og ettermarked. Dette har skapt de beste forutsetningene for at kunden skal komme igjen og igjen. Vi trenger en leder som tør å ta stafettpinnen og våger å ta steget for å ta kundetilfredsheten til nye høyder.

Er du klar?

Er du en erfaren leder innenfor fagfeltet HR? Har du solid forretningsforståelse med erfaring fra endringsledelse og å bygge en prestasjonsbasert tillitskultur? Er du opptatt av mennesker og har et

sterkt engasjement for å ta det beste ut av alle? Ønsker du å være med på å utarbeide arbeidsplasser og implementere nye digitale verktøy som blir morgendagens standarder? Vil du jobbe i ledelsen i et selskap med god støtte fra importør og eiere?

Da må du ta kontakt med oss og/eller sende oss en søknad.

Vi ønsker en leder:

 • Med fremtidsfokus og en strategisk og forretningsfokusert tilnærming.
 • Som gir ledere og ansatte verktøy som gjør dem i stand til å treffe raske og effektive beslutninger med høy tilfredshet for alle involverte.
 • Som utvikler mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og som fremmer karriere- og selvutvikling.
 • Med forståelse for organisasjonens formelle og uformelle regler og får ting gjort.
 • Som gjennomfører og etterlever organisasjonens strategier og planer med engasjement og utholdenhet med gode resultater.
 • Med evnen til å balansere strategiske og operative HR-oppgaver, og som trives med begge deler.
 • Som utvikler systemer, prosesser og rutiner som bidrar til effektivisering og verdiskapning.
 • Som samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer, informasjon, forvalter informasjon til beste for alle og støtter andre for å nå teamets mål.
 • Med solid ledererfaring på overordnet nivå fra større komplekse virksomheter med dokumenterte resultater i endrings-, omstillings- og digitaliseringsprosesser.
 • Med høyere utdannelse innenfor økonomi og kompetanse- og personalledelse.
 • Som forstår at trygge medarbeidere skaper de beste forutsetningene for endring, utvikling og suksess.

Vi er opptatt av at du er:

Ærlig, opptatt av mennesker, tydelig, samvittighetsfull, strukturert, arbeidsom, en god lytter, empatisk og etterrettelig.

Hva kan vi tilby deg?

 • En spennende stilling i et selskap med eiere som leder utviklingen i bilbransjen.
 • Eiere med ledende kunnskap og erfaring med digitalisering av salgsprosessen.
 • Markedets mest kompetente medarbeidere innenfor salg, service og ettermarked med lang erfaring med Volvo.
 • Konkurransedyktig, resultatbasert lønn med gode forsikrings- og pensjonsordninger.
 • Bransjens mest spennende selskap med fremtidens distribusjon på plass.

Den nye lederen vil sammen med CEO og CFO, som vi også er på jakt etter, få to eiere og en importør som har både vilje, evne og ressurser til å realisere målsettingene og som ønsker å satse med fremtiden for øyet.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: holth@linkint.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Helge Holth
Tittel: Rekrutterer/rådgiver 
  Link International Norge AS
Telefon: 911 58 265
E-post: holth@linkint.no

Volvo Car Stor-Oslo er en ny Volvo forhandler med oppstart 1. juli 2022. Selskapet vil ha flere avdelinger og hovedkontor i Stor Oslo med komplett tilbud av nybil, bruktbil, service og andre tjenester. I første omgang vil selskapet overta Bilias eksisterende avdelinger på Økern, Fornebu og Lillestrøm med avdelingens tilhørende medarbeidere – ca 150-180 personer. Selskapet er eid av Autostrada og Kverneland Bil.

Autostrada ble etablert i 1995 og består av et motivert team på ca 150 personer som alle ønsker å gi den beste kundeopplevelsen som gjør at du kommer igjen og igjen. Vi lever for og med kundene våre, i alle våre butikker i Telemark og Agder. Autostrada er stolt forhandler av Volvo, Jaguar og Land Rover, Porsche, Mercedes – Benz, Peugeot, Subaru, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional og Jeep.

Selskapet vil i 2021 omsette for 1,5 MRD med godt over 3 000 biler rullende ut av butikkene.

Kverneland Bil har eksistert helt siden 1921, og har en lang og tradisjonsrik historie. Vi har 260 engasjerte medarbeidere og er en av landets ledende aktører innen salg av Ford, Volvo, Polestar, Mazda, Jaguar, Land Rover, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, og MG. Vi holder til i Bergen, Haugesund, Stavanger, Sandnes, Bryne og Oslo.  Selskapet vil i 2021 omsette for 2,5 mrd. kroner og opp mot 7000 nye og brukte biler.