Møller Bil Ålesund søker ny medarbeider til stilling som bilmekaniker!

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utviklingsmuligheter. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til avdeling Servicemarked hos Møller Bil Ålesund! Vi håper å høre fra akkurat deg!

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Utføre service og vedlikehold
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, gjerne som høyvolttekniker (ikke et krav)
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du besvarer 4 korte spørsmål om deg og din kompetanse (ikke et krav om å laste opp CV).

Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon til Morten Ingvaldsen, se kontaktinformasjon.

Søknader vurderes fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Morten Ingvaldsen
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 948 86 686

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no.

Møller Bil Ålesund er et datterselskap i Møller Bil AS, og er lokalisert på Fremmerholen, 6022 Ålesund. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 82 medarbeidere og forventet omsetning på ca 650 millioner kroner i 2021.