Send oss en åpen søknad og bli en del av teamet!

Ta del i et fantastisk miljø med gode kollegaer og en utfordrende hverdag.

Vil du ta del i bedriften som satser på framtiden med langsiktige investeringer i bygg, personell og miljø? Da er vi riktig plass for deg!

Hos Svebjørn Auto satser vi på neste generasjon bilmekanikere med opplæring av våre egne kollegaer, fra skolebenken til fagbrev. Videre utdanning tilbys gjennom skreddersydde opplæringsprogram fra våre bilprodusenter Volkswagen og Skoda. Med en god blanding unge sultne og erfarne mekanikere legger vi til rette for langsiktig utvikling. Vi ønsker at alle våre ansatte får ta del i utviklingen med en stemme som blir hørt. Ved å dele erfaringer, stille spørsmål, være nysgjerrig og søke svar øker vi fagkunnskapen i alle ledd. Dette for at våre kunder skal få den beste servicen i bransjen. Ingen kan Volkswagen og Skoda som oss, det skal merkes!

Narvik – En by i Fantastisk utvikling

VM Byen Narvik er i en fantastisk utvikling. Med konkrete planer for VM i Alpint 2027 og store planer fra Aker, som planlegger å investere anslagsvis 50 milliarder i utvikling av Narvik som Norges nye Hydrogen hovedstad, ligger alt til rette for en lys framtid for malmbyen. Narvik kan tilby svært gunstige boligpriser og muligens Norges rimeligste strøm for sine innbyggere, samt et svært moderne og godt velferdstilbud med nytt sykehus, nye skoler, bibliotek og Skandinavias råeste alpinanlegg for å nevne noe.

Er du lidenskapelig opptatt av sport, friluftsliv, strikking eller matlaging finner du noen som deler din interesse hos oss, og er du glad i hockey finner du garantert mange likesinnede hos oss og i resten av byen.

Du blir en del av et inkluderende miljø og får satt ditt preg på arbeidsplassen.

Med det beste verktøyet, nyeste teknologien og spennende systemer får du utfordret deg på alle områder. Vi holder til i et helt nytt anlegg som stod klart til bruk høsten 2019. Hos oss har vi en komplett bilpark med salg, service, bilpleie, vaskeland og ladepark for EL-biler. Men selv om alt det materialistiske er siste skrik, mener vi fortsatt at nøkkelen til suksess er folkene som skal ta det i bruk og benytte det, våre ansatte!

Som mekaniker hos Svebjørn Auto vil du:

  • Utføre mekaniske reparasjoner
  • Utføre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av vårt servicemarkedsteam!

Vi ser etter deg som:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant arbeidserfaring (VAG)
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk, både muntlig og skriftlig
  • Kan relatere deg til kjerneverdiene våre: Åpen og ærlig, Tydelig, Initiativrik. Omtenksom.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer.?I tillegg?får du muligheten til å?samarbeide?med en driftig og sammensveiset servicemarked-gjeng?hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre. Vi har konkurransedyktige betingelser på lønn, pensjon og forsikring!

Virker dette interessant?

Send en åpen søknad og CV til oss hvor du forklarer hvorfor akkurat du er riktig person til jobben hos oss på Svebjørn Auto!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Andreas.baro@moller.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Andreas Barø
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 477 86 112
E-post: Andreas.baro@moller.no

Svebjørn Auto AS er Narviks eldste bilforhandler med historie fra 1952. Vi holder til i nye moderne lokaler som vi med stolthet vil ønske deg velkommen til. Svebjørn er en tradisjonsrik bilforhandler som har lang erfaring med Volkswagen og Skoda, ingen kan disse som oss. Velkommen til Svebjørn Auto!