Hva skal du gjøre?

Som lakkerer på vårt verksted ser du hva som må gjøres av grunn- og lakkarbeid for å reparere den skadede bilen på en miljøvennlig og effektiv måte, slik at kunden får bilen raskest mulig tilbake. Du er serviceminded og gjennom våre effektive arbeidsmetodikker skaper du tillit til det kvalitetsarbeid som utføres på den skadede bilen. Du snakker lett forståelig, samtidig som du også evner å lytte til kunden.

Er dette deg?

Selvsagt har du noen års erfaring fra bilbransjen. Du har fagbrev som billakkererkjenner til CAB plan og PM og har førerkort klasse B. Du trives med å jobbe med biler og brenner for å gi gode løsninger for kunden. Som billakkerer må du være nøyaktig. Du får kundekontakt og kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra, med et hyggelig smil. 

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.  

I løpet av 2022 flytter avdelingen til ny-oppussede lokaler i Alnabru-området.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lasse Skaret
Tittel: Daglig leder Ensjø
Telefon:  906 18 950

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 70 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 17 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå også 8 verksteder på Østlandet og Sørlandet. Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.