Vi kaller det Bilteknisk inspektør, men egentlig er du en som skaper trygghet for våre kunder og partnere. Vi har som mål å være bransjens beste takstteam. I teamet Vest & Nord er vi 14 profesjonelle medarbeidere som hver dag jobber for å gjøre skadeoppgjør enklere for våre kunder. Vi er fordelt mellom de største byene langs kysten. Nå søker vi deg som brenner for å skape gode kundeopplevelser. Vi i If er stolte over det samfunnsansvaret vi fyller, og de utviklingsmuligheter våre medarbeidere har i et sterkt Nordisk konsern. Vi har blitt kåret til den beste samarbeidspartneren av bilverkstedbransjen i Norge fem ganger på rad, og vi jobber i et miljø der medarbeidertilfredsheten er svært høy. Hos oss får du mulighet til å jobbe med markedets beste produkter i en jobb med stor mening. Du vil få god opplæring og blir del av et hyggelig og pulserende miljø hvor det aldri er rom for å kjede seg.

Om rollen og teamet: 

Vi har spesiell kompetanse innenfor bilskade, og behandler skader innenfor kjøretøy.

Å jobbe med skadetaksering er å komme nær inn på mennesker som har hatt en uønsket og ofte vond opplevelse. Den følelsen vi gir dem når de er i kontakt med oss kan gjøre en forskjell de husker resten av livet. Du får mulighet til å jobbe med markedets beste produkter i en jobb med stor mening og du vil være den våre samarbeidspartnere, kunder og skaderådgivere henvender seg til. I tråd med våre kjerneverdier yter du det lille ekstra, du jobber for å gjøre det kompliserte enkelt for kunden og du deler raust av din kunnskap med kollegaer. I jobben bidrar du til utvikling av våre samarbeidspartnere slik at vi sammen tilpasser oss kundens forventninger i fremtiden. Arbeidsdagen vil være variert og utfordrende da skadetyper og omfang vil variere fra sak til sak. Du vil også jobbe med kvalitets- og fakturakontroll. Jobben vil gi deg gode muligheter til både faglig og personlig utvikling og du blir del av et hyggelig og pulserende miljø hvor det aldri er rom for å kjede seg. Kontorsted kan være Tromsø eller Trondheim.

Hvem er du?

 • Vi søker en person som er dyktig i kundekommunikasjon og som har Fagbrev innen bilfag som bilskadereparatør, lakkerer eller bilmekaniker
 • Har erfaring fra bilskade eller lakkering, samt god kunnskap om bilskadebransjen
 • Erfaring fra verkstedledelse og taksering av bilskade
 • Du har gjerne formell bakgrunn fra Ingeniør/ teknisk fagskole innen maskin/bil en fordel, (erfaring kan veie opp for manglende utdanning)
 • Du har gode samarbeidsevner, kunden i fokus og er endringsdyktig
 • Du drives av å være nytenkende, kan motivere og begeistre samt skape utvikling og kvalitet gjennom andre

Videre er det viktig at du: 

 • Er en lagspiller som deler dine erfaringer samtidig som du ønsker å lære av andre

 • Er serviceinnstilt og god på muntlig og skriftlig kommunikasjon, samt at du trives med telefon og datasystemer som arbeidsverktøy som DBS

 • Har høy arbeidskapasitet, løsningsorientert og er strukturert
 • Er selvgående og motiveres av en selvstendig arbeidshverdag
 • Har god prosess og forretningsforståelse

Tilleggsinformasjon og rekrutteringsprosessen:

Dersom dette høres ut som den perfekte utfordringen for deg, så vil vi gjerne motta din motivasjonssøknad og CV. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.12.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lars-Helge Ørland
Tittel: Leder av Takst Vest & Nord
Telefon:  934 03 620

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.

To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things happen.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!