Avdelingen flytter i løpet av høsten 2022 til ny-oppussede, moderne og lyse lokaler på Alnabru.

Hva skal du gjøre?

Som takstmann på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere den skadede bilen på en miljøvennlig og effektiv måte, slik at kunden får bilen raskest mulig tilbake. Du er bindeleddet mellom forsikringsselskapet/leasingselskapet og kunden, har gode, tydelige kommunikasjonsevner og er serviceminded. Presentasjon av løsninger for kunden, samt en enkel gjennomgang av arbeidsmetodikken vi arbeider etter,er med å skape tillit til det kvalitetsarbeidet vi skal utføre på kundens skadede bil. Derfor snakker du lett forståelig, samtidig som du også evner å lytte til kunden.

Er dette deg?

Selvsagt har du noen års erfaring fra bilbransjen. Du har fagbrev som bilskadereparatør eller billakkerer. Du trives med å jobbe med biler og brenner for å gi gode løsninger for kunden. Du får mye kundekontakt og har hyppig telefon- og mailkontakt med de store forsikrings- og leasingselskapene. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra, med et hyggelig smil. Du er vant til å bruke PC og skriver lett skaderapporter på en skikkelig måte.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lasse Skaret
Tittel: Daglig leder Ensjø
Telefon: 406 18 950

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 70 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 17 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 8 verksteder på Østlandet og Sørlandet.  Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.