Møller Bil Skade har en offensiv vekststrategi, og en stor del av denne veksten skal komme gjennom «å ta tilbake» småskademarkedet.

Vårt nye skadesenter vil bli lokalisert i Møller Medvind Arena i Alfasetveien 11 i Oslo. Her blir vi samlokalisert med Møller Medvind sin kosmetiske bruktbilklargjøring og Møller Bil Bruktbil Outlet.

Vårt småskadesenter vil i hovedsak utføre lakk- og karosseriarbeid, samt mekanisk arbeid på brukte biler for forhandlernettverket i Stor-Oslo. Forventet driftsstart er sommeren 2022, ved full drift vil skadeavdelingen ha rundt 50 ansatte.

Som Skadeleder vil du få ansvaret for å etablere avdelingen og for den daglige operative driften av småskadesenteret på Alnabru. Dette innebærer å definere prosesser, identifisere ressursbehov og rekruttere medarbeidere. Du vil i dette arbeidet få god støtte av en kompetent prosjektgruppe og linjeressurser.

Du som Skadeleder vil ha et overordnet koordineringsansvar mellom avdelingene ved Møller Medvind Arena, som betyr at man vil samarbeide tett med de andre avdelingslederne.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å sørge for at småskadesenteret leverer kvalitet og produktivitet på øverste nivå. Dette skal gjøres gjennom fornøyde medarbeidere, tilfredse kunder og med resultater i henhold til målsetning.

Dette skal skapes gjennom et godt samarbeid internt ved Møller Medvind Arena og med resten av forhandlernettverket i Stor-Oslo. Vårt mål er å drifte optimalt for å redusere reparasjon- og ledetid.

Stillingen er nyopprettet og rapporterer til Regionleder Møller Bil Skade. Ønsket oppstart for å inkluderes i planleggingsfasen er i løpet av våren 2022.

Som vår nye skadeleder er det viktig at du utvikler både folk og forretning på en bærekraftig måte. Vi ser for oss at du:

 • Har relevant erfaring og dokumenterte resultater innenfor ledelse og skade-/verksteddrift
 • Er strukturert med stor arbeidskapasitet og er villig til å legge ned nødvendig innsats for å etablere, bygge opp og utvikle en helt ny avdeling
 • Er en inkluderende leder med gode samarbeidsegenskaper
 • Evner å se og motivere folkene rundt deg 
 • Er en dyktig relasjonsbygger
 • Involverer, forankrer, beslutter og gjennomfører
 • Er nysgjerrig på nye konsepter og ser muligheter
 • Er selvstendig og beslutningsdyktig
 • Jobber målrettet og strukturert, er positiv og har godt humør
 • Identifiserer deg med og lever ut våre grunnverdier; åpen & ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig

Vi tilbyr:

 • En spennende og utfordrende lederrolle med store utviklingsmuligheter
 • Gode betingelser etter kvalifikasjoner og erfaring
 • En arbeidsgiver som er sertifisert Great Place to Work
 • Firmabil
 • Gode pensjonsordninger
 • Firmahytter

Vil du vite mer? Kontakt Regionleder for Møller Bil Skade, Boye Evensen-Lie.

Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 16.01.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Boye Evensen-Lie
Tittel: Regionleder, Møller Bil Skade
Telefon: 994 60 975
E-post: boye.evensen-lie@moller.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil AS er den største operative delen av Møller Mobility Group og er Norges største bilforhandlerkjede. Selskapet har ca 3 500 medarbeidere og 57 bilforhandlere i Norge og Sverige, og selger kjente merkevarer som blant annet Volkswagen, Audi og Skoda. I 2020 solgte selskapet rundt 63 000 nye og brukte biler.

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 13 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 300 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.