I løpet av høsten 2022 flytter vi til ny-oppussede, lyse og moderne lokaler på Alnabru.

Hva skal du gjøre?

Sammen med våre bilopprettere blir du et team mht. utbedring av skader på alle bilmerker, selv om det for tiden er mest Tesla vi reparerer. I fellesskap avtaler dere på den enkelte bilskaden hva slags arbeidsdeling dere skal ha. Sannsynligvis blir det mest arbeid med støtfangere, adas, 4hjulskontroller/justering, hjuloppheng og annet mekanisk arbeid som må av- og påmonteres.

Er dette deg?

Selvsagt har du fagbrev lette kjøretøy og god bilteknisk forståelse. Du synes det er spennende å jobbe med alle bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse. Du kommer til å samarbeide mye med våre bilopprettere på de enkelte skadetilfellene. Du kjennetegnes av alltid å gi det kvalitetsmessige lille ekstra, for at dere skal kunne sende bilen videre til lakkering.

Hva med oss?

Vi jobber for en trygg, likestilt og mangfoldig arbeidsplass med fornøyde og engasjerte ansatte, og dette må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lasse Skaret
Tittel: Daglig leder Ensjø
Telefon: 406 18 950

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 70 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 17 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 8 verksteder på Østlandet og Sørlandet.  Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.