Har du lyst til å ta del i en gjeng som har det til felles at vi alle elsker biler? Ja, ikke hvilke biler som helst da, åpenbart. Trives du også i et miljø der vi tar litt ekstra vare på hverandre, hjelper hverandre ved behov og vil hverandre godt?

Møller Bil Follo søker etter flere bilmekanikere til verkstedet vårt! 

Hos oss vil du bli del av en stor og mangfoldig gjeng der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap.

Som mekaniker er de viktigste arbeidsoppgavene:

  • Utføre mekaniske reparasjoner 
  • Utføre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du:

  • Er fagutdannet bilmekaniker 
  • Har relevant erfaring og bakgrunn 
  • Ønsker å levere på kvalitet og produktivitet
  • Ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Ønsker å lykkes i team 

Vis interesse uten å laste opp CV. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen ved å besvare fire spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten. Ta gjerne også kontakt med servicemarkedssjef Eirik Westeng, se kontaktinformasjon.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 25.01.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eirik Westeng
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 922 64 532

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Follo er et datterselskap i Norges største bilforhandlerkjede Møller Bil AS. Foruten salg av Audi og Volkswagen personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 77 motiverte medarbeidere og forventer en omsetning på ca 900 millioner kroner i 2021. Møller Bil Follo holder til i helt nye og topp moderne lokaler i Nordbyveien 96, 1406 Ski.