For oss er lagånd og engasjement viktige verdier, kan du kjenne deg igjen i dette, samt at du er serviceinnstilt og har lyst til å fylle rollen Personlig Servicetekniker, ønsker Bilia Økern at du skal bli vår nye medarbeider når vi nå skal ansette 2 nye medarbeidere på verkstedet vårt. 

Hvis du ønsker å bli en del av Bilia-familien på Økern, få bedre innsikt i hva arbeidshverdagen din som Personlig Servicetekniker hos Volvo vil bestå av, samt bli bedre kjent med noen av våre Personlige Servicetekniker, anbefaler vi deg å ta en titt her:

https://www.bilia.no/jobbe-hos-bilia/bli-volvo-tekniker-hos-oss/

Fordel med å være ansatt i Bilia:

  • Arbeidsmetoden vil gi rette vedkommende gode muligheter for utvikling og egen ansettelsesverdi.
  • Sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.
  • Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr.
  • Vi trekker alle i samme retning for å gjøre hverandre gode og nå målene vi setter oss.

I Bilia kan vi tilby:

  • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger, og en rekke personalgoder
  • Svært gode muligheter for personlig utvikling, bl.a. gjennom Biliaskolen
  • Et børsnotert selskap i vekst med svært gode resultater

Personlig Servicetekniker er et konsept utviklet av Bilia. Teknikerrollen vil gi medarbeider et meget variert og stimulerende arbeid, da teknikeren blant annet får ansvar for å styre sin egen produksjonsplanlegging. 

Har du jobbet som mekaniker tidligere og ønsker deg mere ansvar vil denne rollen passe deg fint.

Virker dette interessant og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Servicemarkedssjef, Ståle Magnussen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31.01.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ståle Magnussen
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 971 22 200
E-post: staale.magnussen@bilia.no

Bilia Norge AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt åtte anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.