Hva skal du gjøre?

Som oppretter på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere den skadede bilen på en miljøvennlig og effektiv måte. Du er nøyaktig og systematisk og er serviceminded. Gjennom våre effektive arbeidsmetodikker skaper du tillit til det kvalitetsarbeidet vi utfører på kundens bil. Du snakker lett forståelig, samtidig som du også evner å lytte til kunden.

Er dette deg?

Selvsagt har du noen års erfaring fra bilbransjen. Du har fagbrev som bilskadereparatør og har naturligvis førerkort klasse B. Du trives med å jobbe med biler og brenner for å gi gode løsninger for kunden. Hvis du har Tesla godkjenning er det en stor fordel. Du får kundekontakt og snakker og skriver norsk utmerket. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra, med et hyggelig smil. Du er vant til å bruke PC.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.  

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Christoffer Tharaldsen
Tittel: Daglig leder
Telefon: 906 40 794
E-post: christoffer.tharaldsen@werksta.no

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 70 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 17 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 8 verksteder på Østlandet og Sørlandet.  Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.