Du er ivrig etter å lære deg nye ting og motiveres av å jobbe sammen med dyktige folk i en varierende og til dels travel hverdag. Vårt salgsteam har god erfaring med personer som er nye i faget og har de siste årene lært opp flere kolleger som har blitt svært kompetente selgere og som både trives og lykkes i sine roller.

Vi tror du er en kremmer, har salgserfaring og har fullført videregående skole. Hvis du også kan vise til et engasjement i organisasjonslivet eller innenfor en idrettsgren som krever målrettet egeninnsats og utholdenhet, vil dette selvfølgelig telle positivt. Du er selvstendig, flink til å samarbeide med andre og du ønsker at arbeidsgiver stiller krav til måloppnåelse og kompetansevekst.


Av arbeidsoppgaver får du prøve deg på blant annet:

  • Ha ansvar for eget salgsmål, som innebærer salg av nye og brukte biler, tilbehør, finansiering og forsikring
  • Identifisere og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
  • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med selgerleder
  • Bidra i avdelingens administrative oppgaver (prisplakater, brosjyrer, logistikk etc)
  • Være en aktiv bidragsyter til et godt og sunt arbeidsmiljø


Ønsker du å gjøre en karriere innenfor bilbransjen og ser denne muligheten til å tilegne deg unik kompetanse innenfor salg? Da kan vi tilby et inkluderende og åpent arbeidsmiljø som dyrker egenart og ulikheter hos en av Norges mest attraktive arbeidsgivere, og markedstilpassede og konkurransedyktige ansettelsesvilkår.


I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.  

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt salgssjef Bernt Solli, se kontaktinformasjon. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20.02.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Odd Ivar Jøranli
Tittel: Daglig leder
Telefon: 917 08 014
   
Kontakt: Bernt Solli
Tittel: Salgssjef
Telefon: 951 36 897

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Lillehammer er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Oppland AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Vi er forhandler av Volkswagen personbil, Volkswagen nyttekjøretøy og SKODA. I tillegg består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og dele- og tilbehørsavdeling.
Selskapet består i dag av 34 dyktige medarbeidere. Møller Bil Lillehammer holder til i Industrigata 52A (Volkswagen) og i Moaveien 33B (Skoda), Lillehammer.