Frydenbø Bilsenter søker en entusiastisk og samlende daglig leder til å videreutvikle vår avdeling i Førde. Med overordnet ansvar skal ny leder ruste avdelingen for fremtiden, i tett samarbeid med salgssjef og servicemarkedssjef, og som del av en sammensveiset og fremtidsrettet ledergruppe.

Vår leder er en ærlig og ansvarlig relasjonsbygger som sikrer at vi jobber sømløst med salg, servicemarked og kunderelasjoner – Frydenbø Bilsenter AS skal ha de mest fornøyde kundene. Du er en lagspiller som spiller dine medarbeidere gode, både lokalt, regionalt og nasjonalt, og tilrettelegger for at de ansatte og avdelingen når sine mål.

Den vi leter etter har ledererfaring, kommersiell forståelse og god økonomisk kompetanse. Du er en innovativ leder som forstår og bruker verktøy og kommunikasjon i en digital verden.

Daglig leder rapporterer til administrerende direktør.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Lena Haveland, Camilla Schütz eller Tonje Støver Knutsen.

Vi behandler søknader fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lena Haveland
Tittel: Seniorrådgiver
Telefon: 482 60 796
   
Kontakt: Camilla Schütz
Tittel: Seniorrådgiver
Telefon: 408 56 328
   
Kontakt: Tonje Støver Knutsen
Tittel: Rådgiver analyse og research
Telefon: 477 10 611

Frydenbø Bilsenter er Norges største Volvo-forhandlerkjede, og er en del av Frydenbø Group med hovedkontor i Bergen, i tillegg til kontorer i Førde, Sogndal, Sandane, Kristiansand og Mandal. Foruten Volvo, forhandler Frydenbø Bilsenter merkene Nissan, Renault, Dacia, BYD og Maxus fordelt på 8 lokasjoner fra Sandane i nord til Mandal i sør. Frydenbø Bilsenter omsatte for vel 2,3 mrd kr. i 2020 og distribuerte vel 5 000 biler. Frydenbø Bilsenter er industriell i vår distribusjonsvirksomhet og skal være den prefererte partner for bildistribusjon blant importørene.