Norsk Scania AS, region Sør søker etter en engasjert og entusiastisk leveringskoordinator tilknyttet vårt salgs- og serviceanlegg i Haugesund.

Du er gjerne ung, har erfaring og interesse for bil- eller transportbransjen og kanskje er du også sulten på en fremtidig salgskarriere!

Ansvarsområde

Som leveringskoordinator vil du ha ansvar for koordinering og oppfølging av alle solgte biler, fra klargjøring på vårt verksted, til visning hos Biltilsynet og til slutt en profesjonell overlevering til kunden. Brukte biler skal gjennomgås og markedsføres for salg, og du vil også være med å fremme salget av Scania lastebiler i vårt distrikt.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med erfaring fra bil- eller transportbransjen, som er mer enn middels interessert i lastebiler! Førerkort klasse C er et krav, men det er ønskelig at du har førerkort kl. BE, CE. Du må være fortrolig med bruk av PC som arbeidsverktøy.

Dine egenskaper

Du må være strukturert og nøyaktig, systematisk og kvalitetsbevisst. I tillegg er vi opptatt av at du har stå-på-vilje, er sosialt omgjengelig og løsningsorientert. Liker du å jobbe selvstendig, har stor arbeidskapasitet og kan vise til tidligere resultater, kan dette være jobben for deg!

Vi kan tilby

Foruten konkurransedyktige betingelser, byr stillingen på store muligheter for egenutvikling i et aktivt miljø, i et selskap med solid økonomi og klare målsettinger. 

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med salgssjef Arild Netland.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 16.02.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Arild Netland
Tittel: Salgssjef
Telefon: 489 59 988
E-post: arild.netlandi@scania.no

Norsk Scania er i dag Norges største egeneide forhandlerkjede av tunge kjøretøy med sine 45 servicepunkter og en omsetning i 2020 på 6 milliarder kroner. Norsk Scania har mer enn 1100 ansatte, hvor hovedtyngden er knyttet til servicemarkedet. Norsk Scania er et datterselskap av det svenske selskapet Scania CV AB og representerer alle deres produkter; lastebiler, busser, motorer og servicemarkedstjenester i det norske markedet.