Vi ser etter medarbeidere som er interessert i bil, utvikling, teknologi og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Vi lever av fornøyde kunder og er opptatt av kvalitet i alle ledd. Du jobber godt i team med produksjonsleder, de andre mekanikerne/teknikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass. 

Vi er i startgropen på et kommende el-bil eventyr med meget etterspurte modeller. Behovet for tradisjonell service erstattes av mer komplekse arbeidsoppgaver. 

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er store utviklingsmuligheter og mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Det er ikke uten grunn at vi som jobber i Møller ønsker å bli værende. Vi har offensive eiere med klare tanker om fremtiden: "Fremtiden vil sette nye krav til oss som leverandør av mobilitet. I vår strategi skal vi prioritere utvikling av folk, forretning og bærekraft, så vi kan møte morgendagen med offensiv kraft." DARE TO MOVE

Velkommen til avdeling Servicemarked Skoda, Møller Bil Leangen! Vi håper å høre fra akkurat deg!

Som mekaniker/ tekniker hos oss vil du:

  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre reparasjoner på batterier/ høyvolt
  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) trenger vi at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Er interessert i data / apper og dens implementasjon i nye biler
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å besvare tre spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten. Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Trond ved å se kontaktinfo.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31.05.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Trond Eide
Tittel: Servicemarkedssjef Skoda
Telefon: 932 17 150

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Leangen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av autorisert verksted for Skoda og Seat og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 26 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 360 millioner kroner i 2022. Møller Bil Leangen er i dag etablert i et flott og moderne bilanlegg på Tungasletta.