Vi søker medarbeidere innen bilskadereparasjon, lakkering og mekanikk.

Er du typen som gjerne blir med på laget når noen drar i gang noe nytt? Herlig; da er du typen vi liker ekstra godt. Vi liker nemlig både de som trives med nysatsinger og de som liker å skape noe sammen med andre.

Du kan nå bli en del av laget som skal være med å bygge opp vårt nye bilskadesenter på Alnabru. Med deg på laget pluss andre flinke folk og dessuten Møller-konsernet i ryggen, ligger alt til rette for at dette blir knallbra!

Vårt nye bilskadesenter vil bli lokalisert i Møller Medvind Arena i Alfasetveien 11 i Oslo. Her blir vi samlokalisert med Møller Medvind sin kosmetiske bruktbilklargjøring og Møller Bil Bruktbil Outlet.

Bilskadesenteret vil i hovedsak utføre lakk og karosseriarbeid, samt mekanisk arbeid på brukte biler for forhandlernettverket i Stor-Oslo og Møller Bil Bruktbil Outlet. Vi åpner dørene til vår nye storstue høsten 2022.

Når vi skal bygge noe nytt fra bunnen så trenger vi mange personer og roller. Vi er spesielt på utkikk etter deg som er bilskadereparatør, lakkerer, mekaniker, teknisk leder, produksjonsleder, formann, skadetakserer eller delemedarbeider. Det kreves mange ulike roller for å få dette maskineriet til å rulle og gi kunden topp service.

Men hvorfor bør du velge oss? Det handler om splitter nye lokaler, topp moderne utstyr, de beste bilene, stor arbeidstilgang og varierte oppgaver samt spenningen ved å prøve noe nytt. Men mest av alt handler det om folka; dine kolleger og den kulturen vi skal skape.

Litt om deg
Med så mange ulike roller er det umulig å ramse opp arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner, så vi nøyer oss med å si at vi gjerne tar en prat med deg som har fagbrev og/eller arbeidserfaring fra de ovennevnte rollene. Som person tror vi dette er deg: 

 • Du trives med å levere kvalitet
 • Du liker å jobbe i team, men har ingenting imot å jobbe selvstendig
 • Du har god kompetanse og liker varierte arbeidsoppgaver
 • Du liker at det er mye å gjøre og at dagene går fort
 • Du har godt humør
 • Du behersker norsk både skriftlig og muntlig
 • Du er åpen & ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig - akkurat som grunnverdiene våre

Ut over det, er vi åpne for en rekke ulike type mennesker – akkurat som i en familie.

Hva vi kan tilby

 • Et humørfylt sted der du som liker godt samspill med fine folk vil trives
 • En nysatsing med Norges største bilforhandlerkjede i ryggen
 • Gode muligheter for utvikling og endring av arbeidsoppgaver
 • Noen av verdens mest kjente merkevarer
 • Gode systemer og opplæringsprogrammer
 • Gode betingelser inkl. pensjons- og forsikringsordninger


I 2021 ble Møller rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass, samt at Møller Bil ble sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.  

For å vise interesse ønsker vi oss av deg en enkel CV med et par linjer om din arbeidserfaring og motivasjon, samt at du forteller oss hvilke av disse stillingene som treffer deg best:

 • Bilskadereparatør/biloppretter
 • Bilmekaniker
 • Billakkerer
 • Teknisk leder / PKK kontrollør
 • Produksjonsleder
 • Skadetakserer
 • Delemedarbeider

Lurer du på noe mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Ta kontakt med ansvarlig for Skadesenteret på Alnabru, Dany Narten eller Regionleder for Møller Bilskade, Boye Evensen-Lie, se kontaktinformasjon.

Søknader behandles fortløpende. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.06.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Dany Narten
Tittel: Skadeleder
Telefon: 924 66 684
   
Kontakt: Boye Evensen-Lie
Tittel: Regionleder, Møller Bil Skade
Telefon: 994 60 975

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skadesenter Alnabru er et nytt datterselskap i Møller Bil Øst AS.
Vår nye storsatsning er lokalisert i Alfasetveien 11 på Alnabru og vil i all hovedsak utbedre mindre karosseri- og lakkskader og mekaniske reparasjoner på brukte biler for vårt forhandlernettverk i Stor-Oslo. Det 5000 m² store skadesenteret vil åpne sine dører høsten 2022, og vi skal ha med oss 50 flinke medarbeidere som sammen skal stå for en omsetning på over 100 mill.
Møller Bil Skadesenter Alnabru formaliserer vårt arbeidsmiljø, kvalitet og miljøengasjement, ved å investere i teknologi som møter fremtidens krav fra importør og våre kunder. Skadesenteret vil bli samlokalisert i Møller Medvind Arena med vårt felles kundesenter for Møller Bil Skade i Norge, Møller Bil Bruktbil Outlet og Møller Medvind.