Carstore i Norge ble etablert høsten 2021 med lokasjon i Stavanger. Carstore skal håndtere satsningen på bruktbiler, innbytte og det vi kaller oppkjøperbiler. Vi blir en komplett løsning for mottak av bruktbiler fra alle 12 Bavaria avdelinger i Norge, 3 Porsche Center og øvrige forhandlere og partnere. Løsningen blir komplettert med en egen auksjonsløsning for profesjonelle oppkjøpere, og vi sikter på å bli den foretrukne partneren for salg av bruktbil i Norge.

Vi har store planer for å videreutvikle vår posisjon i bruktbilmarkedet,  og skal ekspandere til flere lokasjoner i Norge innen kort tid. Vi åpner snart forhandler i Kristiansand og ser derfor etter en ambisiøs salgskonsulent til vårt team som kan bidra til at dette blir suksess.

Stillingen som salgskonsulent innebærer å levere god kundeservice, planlegge og utføre salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder. Du skal ta godt imot våre kunder i våre lokaler, sørge for at de får ufyllende informasjon om vårt utvalg av brukte biler, innhente info fra kunden om dens behov og sørge for at denne får en god prosess som resulterer i ett salg og en fornøyd kunde. Du skal kunne vurdere innbyttebiler av alle merker og kategorier, utarbeide gode tilbud til kunde og partnere, bruke nettverket godt for effektiv håndtering av den daglige logistikken og trives i ett dynamisk arbeidsmiljø.

Du vil rapportere til Salgsansvarlig for Carstore i Kristiansand.

Hvem er du?

Dine personlige egenskaper verdsettes høyt. Du er positiv og engasjert med gode kommunikasjonsevner. Du liker å jobbe med mennesker og er en god relasjonsbygger. Du samarbeider godt med dine kolleger i teamet, du inspirerer, deler gjerne din erfaring og bidrar til gode resultater. Du kjenner deg godt igjen i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet.  Aktuelle kandidater har minimum 3 års relevant erfaring med kundeservice. Vi mener at en kandidat med god arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, og som i tillegg er en meget god relasjonsbygger, har de beste forutsetningene for å lykkes i rollen.

Har du et sterkt ønske om å lykkes og motiveres av å bidra til å skape unike kundeopplevelser, vil du passe godt inn hos oss!

Vi tilbyr

En spennende heltidsjobb i en unik satsning, gode betingelser, en aktiv rolle i vårt team og utviklingen av Carstore. Du vil bli særs viktig for videre utvikling, vekst og utvidelser av teamet.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for et økt mangfold og oppfordrer derfor kvinner til å søke på denne stillingen. Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke på denne stillingen.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Hallvard Eidem
Tittel: Daglig leder
Telefon: 952 91 049
E-post: hallvard.eidem@car-store.no

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 6 200 ansatte representerer flere enn 35 bilmerker fra 209 forhandlere i syv land.