Carstore i Norge ble etablert høsten 2021 med lokasjon i Stavanger. Carstore skal håndtere satsningen på bruktbiler, innbytte og det vi kaller oppkjøperbiler. Vi blir en komplett løsning for mottak av bruktbiler fra alle 12 Bavaria avdelinger i Norge, 3 Porsche Center og øvrige forhandlere og partnere. Løsningen blir komplettert med en egen auksjonsløsning for profesjonelle oppkjøpere, og vi sikter på å bli den foretrukne partneren for salg av bruktbil i Norge.

Vi har store planer for å videreutvikle vår posisjon i bruktbilmarkedet,  og skal ekspandere til flere lokasjoner i Norge innen kort tid. Vi åpner snart forhandler i Kristiansand og ser derfor etter en ambisiøs Salgsansvarlig som kan bidra til at dette blir suksess.

Som Salgsansvarlig vil din arbeidshverdag blant annet bestå av:

  • Salg av til nye og eksisterende kunder
  • Utarbeidelse av salgs- og markedsplaner
  • Gjennomføringen av salgsfremmende aktiviteter
  • Dyrke og utvikle den gode relasjonen vi har til våre samarbeidspartnere
  • Skape suksess gjennom å utvikle organisasjonen og fokusere på kontinuerlige forbedringer
  • Ansvar for innkjøp og oppfølging av bruktbilportefølje

Aktuelle kandidater har et sterkt ønske om å lykkes og motiveres av å bidra til unike kundeopplevelser. Du har stort pågangsmot, arbeidskapasitet, gjennomføringsevne og er en lagspiller. Vi ser etter kandidater som er god på å vise retning, skape begeistring og sikre resultat. Du har relevant utdanning og solid erfaring innen salgsfaget. Et godt nettverk og kjennskap til markedet er en stor fordel. Aktuelle kandidater kjenner seg igjen i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Som Salgsansvarlig i Carstore vil du inngå i et nettverk med dyktige støttespillere og samarbeidspartnere i Carstore- organisasjonen i Sverige samt søsterselskapene i Hedin Automotive. Du vil få en variert hverdag med interessante og utfordrende oppgaver. Vi tilbyr gode betingelser og personalordninger.

 Stillingen rapporterer til Daglig leder for Carstore som har lokasjon i Stavanger.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for et økt mangfold og oppfordrer derfor kvinner til å søke på denne stillingen. Vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke på denne stillingen.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Hallvard Eidem
Tittel: Daglig leder
Telefon: 952 91 049
E-post: hallvard.eidem@car-store.no

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 6 200 ansatte representerer flere enn 35 bilmerker fra 209 forhandlere i syv land.