Iveco søker bilmekaniker til vårt verksted! Er du kanskje en erfaren mekaniker som har lyst til å gå veien videre? Vi søker deg som er engasjert, gjerne fra bilbransjen, og som liker direkte kontakt med kunden.

Arbeidsoppgaver:

  • Mekaniske reparasjoner
  • Diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et sterkt team som spiller hverandre gode

Er dette deg?
Selvsagt har du relevant fagbrev og relevant erfaring. Du synes det er spennende å jobbe med alle bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse. Du får mye kundekontakt derfor har du god fremstillingsevne og evner å lytte. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra og har utpreget serviceinnstilling med gode holdninger.

Vi vil tilby deg
Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. 

Vis interesse. 

Hvis du har spørsmål om tjenesten, er du velkommen til å kontakte Lasse Oug på +47 982 05961. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen og si litt om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 22.06.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lasse Oug
Telefon: 982 05 961

?Iveco Norge AS markedsfører og selger Iveco varevogner, lastebiler og relaterte serviceytelser i Norge via 15 sertifiserte Iveco-forhandlere og 21 autoriserte serviceverksteder fordelt over hele landet. 1 av disse er egne filialer.

I forlengelse av salg og markedsføring av vare- og lastebiler tilbyr Iveco en rekke serviceytelser i form av service- og reparasjonsavtaler, salg av brukte vare- og lastebiler, samt bilfinansiering.