Har du lyst på nye utfordringer i et team med gode kollegaer? Møller Bil Trondheim søker ny medarbeider til stilling som bilmekaniker!

Vi ser etter deg som er interessert i bil og glad i folk. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet, ikke minst er nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utviklingsmuligheter.

Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til Team Møller Bil Trondheim! Vi håper og høre fra akkurat deg!

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking 
  • Utføre service og vedlikehold 
  • Utgjøre en viktig del av et solid mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å skrive et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten! Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Robert ved å se kontaktinfo.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.06.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Robert Aune Solberg
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 92 64 15 77

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Trondheim og Leangen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Trøndelag AS er lokalisert på to steder i Trondheim, på Stjørdal og på Orkanger. Møller Bil Trøndelag AS forventer en omsetning på ca 2 milliarder kroner for 2021. Møller Bil Trondheim og Leangen er to fullserviceanlegg for Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy og har 185 dyktige medarbeidere. Møller Bil Trondheim er lokalisert i flotte lokaler i Ingvald Ystgaards vei 19-21. Møller Bil Leangen har i kombinasjon med et flott bruktbilsenter, Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim, tilhold på Tungasletta i Trondheim.