• Salgsmedarbeider i Danmark
 • Salgsmedarbeider i Norge / Sverige
 • Supportmedarbeider i Norge / Sverige

Vi trenger deg/dere som er systematisk, forretningsorientert, ambisiøs og er en dyktig relasjonsbygger.

Helios er den foretrukne IT-løsning til autobransjen i Norden. Helios Auto ApS har siden 1993 levert løsningen i Danmark og andre steder i verden. 01.01.2019 startet de Helios Auto AS sammen med norske investorer. Helios Auto AS fikk straks ansvar for salg og support av Helios i Norge.

Begge selskaper er i dag eiet av Total Specific Solutions - et hollandsk selskap, som investerer i softwareselskaper i Europa.

Helios Auto satser nå videre i Sverige og Finland. Helios Auto har som intensjon å selge, supportere og videreutvikle Helios programmet i det Nordiske markedet i egen regi, og søker nå medarbeidere på flere områder og markeder. 

Nordia Payment Service AS leverer betalingsløsninger som betalingsterminaler og kassasystemer til det nordiske markedet, fra butikken på hjørnet til de større kjedene. Nordia Payment Service AS har egen support for sine produkter i Norden. Den aktuelle salgsmedarbeider vil jobbe delt mellom Helios og Nordia Payment produktene.

Vi ønsker å styrke vår stab med enda flere dyktige medarbeidere. Det er ikke et krav, men ønskelig at du har jobbet med Helios programmet i en eller annen form tidligere, som f.eks. kundemottaker, mekaniker eller delelager. I tillegg vil også en viktig del av stillingen være å selge inn betalingsløsninger og kassasystemer til det nordiske markedet som leveres av Nordia Payment Service AS.

Som salgs- og supportmedarbeider ønsker vi deg som har forståelse på hva som påvirker verkstedene sin inntjening. Du må trives i salgsmøter og kunne overbevise beslutningstakere. Det vil også måtte påberegnes en del reising i forbindelse med kundebesøk. Stillingen vil også fungere slik at du som medarbeider gir kunden en god supportoppfølgning og er rådgivende i bruk av deres IT system som de har fra oss. 

Salgs- og supportmedarbeider vil også bistå salg med igangkjøring av IT system til kunder og innsalg av Helios programmet og betalingsterminaler fra Nordia Payment Service AS

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med salg av webbaserte løsninger er en fordel
 • Gjerne kjennskap til en eller flere av våre målgrupper
 • Evne til å jobbe målrettet og selvstendig
 • Erfaring i bruk av sosiale medier
 • Grunnleggende IT-kunnskaper og teknisk interesse

Personlige egenskaper:

 • En teamplayer som er god til å håndtere flere parallelle salgsprosesser.
 • Evne til å arbeide som KAM, kombinert med evner som "hunter".
 • Fremoverlent og god på å finne løsninger på problemer.
 • Resultatorientert.
 • Utpreget ansvarsfull.
 • Bidragsyter sosialt.
 • Lyst til å bli best!
 • Selvgående og initiativrik.

Vi tilbyr gode betingelser på lønn og pensjoner til rette medarbeider, firmabilordning for salgsmedarbeidere, pensjon og forsikringsordninger. Du vil få grundig opplæring i Norge og ved selskapets hovedkontor i København. Det vil være tett samarbeid med selskapets hovedkontor med samlinger og kurs.

 • Kontinuerlig nye teknologiske utfordringer.
 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger.
 • Mulighet til å jobbe sammen med erfarne bransjefolk både nasjonalt og nordisk.
 • En trygg jobb i et firma med god økonomi og solid overskudd.
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet til å jobbe hjemmefra etter avtale
 • Oppstart etter avtale  

Alle henvendelser behandles konfidensielt

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: roger@heliosauto.no
Frist: 15.09.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål vedr. Helios:
Kontakt Norge: Roger Sellæg
Telefon: +47 90 19 06 00
Kontakt Danmark: Carsten Thune
Telefon: +45 40 71 99 66
   
Spørsmål vedr. betalingssystem:
Kontakt: Tov Skeie
Telefon: +47 91 10 87 71

Helios har eksistert i mer enn 30 år og er det frie verksteds foretrukne IT-løsning til bilbransjen.

Helios anvendes av mer enn 1300 verksteder i Norden og er i sterk vekst og satser tungt mot nye segmentering innen kjøretøybransjen.

Helios Auto har i dag 9 ansatte i Norge og 7 ansatte i Danmark og 1 ansatt i Østerrike. Samlet i Norge og Danmark vil ca. omsetning i selskapet være rund 40 mill. NOK og selskapet har en sunn økonomi og stort vekstpotensial i Norden.

Se mer om våre produkter på www.heliosauto.no.

Total Specific Solutions (TSS) er et globalt selskap etablert i Nederland som arbeider i vertikale markeder med nisjeprodukter til ulike bransjer og er i dag representert i 23 forskjellige markeder fordelt på 23 land. Samlet i TSS er det rundt 4300 ansatte fordelt på 111 virksomheter med ca. 45.000 kunder. TSS er aktiv i nisjemarkeder som helsevesen, lokale og sentrale myndigheter, finansielle og juridiske tjenester, regnskap, landbruk, bilindustri, konstruksjon, utdanning, hotell, turisme, produksjon, maritim, mobilitet, eiendom og detaljhandel.

TSS har tradisjon for å bygge langvarige relasjoner med kundene. Noen til og med opptil 20 til 40 år. TSS sine programvareløsninger gir kundene deres en reell forretningsverdi og gir dem et høyt effektivitetsnivå.

Oppkjøpet av Helios Auto gir en styrke og strategikunnskap i nye markeder som vil bli med å løfte Helios produktet i bransjen og gi selskapet en vekst i Norden.

Nordia Payment Service AS leverer betalingsløsninger som betalingsterminaler og kassasystemer til det nordiske markedet, fra butikken på hjørnet til de større kjedene.

I tillegg til betalingsterminaler (stasjonære og mobile) og kassasystemer (web-baserte kassasystemer (POS)) til tjeneste tilbydere, tilbyr vi også Kundeservice, Teknisk support, Serviceavtaler, Rekvisita, utleie av betalingsterminaler (korttids- og sesongleie) samt leverer verdiøkende tjenester som eksempelvis Kontaktløs betaling (betalingskort og mobil).

Se mer om våre produkter på  www.nordiapay.no