Har du fagbrev som bilmekaniker eller relevant erfaring som servicespesialist fra bilbransjen? Er du også løsningsorientert og med en innstilling om at alt kan forbedres? Arval Norge ser nå etter en som har lyst til å ta sitt neste karrieresteg i bil- og leasingbransjen!

Informasjon om stillingen

Arval er et internasjonalt og spennende selskap innen billeasing- og mobilitetsbransjen som har spesialisert seg på fullservice leasing verden over. Med Europas største bank som eier, BNP Paribas, jobber over 7500 ansatte med et felles mål om å levere fleksible løsninger for å sikre sømløse og bærekraftige reiser for sine kunder. I dag leverer Arval Norge biler til blant annet Coca Cola, Otis og Academic Work. Nå søker Arval Norge etter en servicespesialist med flåteansvar over selskapets kunder!

Som servicespesialist i avdelingen for reparasjon og vedlikehold tar man sikte på høyest mulig kunde- og sjåførtilfredshet, mot lavest mulig kostnad. Dine oppgaver innebærer blant annet å vurdere kostnadstilbud fra leverandører innen service og vedlikehold, dekk, mekaniske reparasjoner og mindre skader. Her kan du forhandle priser og svare på kunders og leverandørers spørsmål, samt håndtere inngående fakturaer som måtte komme. Kvalitet og kundetilfredshet er viktig for deg. Som servicespesialist vil du jobbe tett med Arvals servicepartnere, og kunden og sjåførens sikkerhet henger sentralt i jobben. Videre er du ansvarlig for å håndtere henvendelser som måtte gjelde innunder bilens garanti, jobbe med reklamasjonsaker, eller henstilling mot kulanse der det måtte forekomme. Her forventes det at du tar et aktivt ansvar og sørger for gjennomføring og tilbakemelding til alle involverte parter.

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass i et globalt miljø med mulighet for en internasjonal karriere
 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Et selskap som er solid, offensivt, og i sterk vekst
 • Konkurransedyktige betingelser og god kantineordning
 • Markedets beste pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidsoppgaver

 • Svare på innkommende telefonsamtaler og e-poster fra leverandører, sjåfører og flåtesjefer
 • Være orientert på avtaler Arval har inngått med ulike leverandører
 • Sørge for at avtaler følges og gir tilbakemelding der det er nødvendig
 • Vurdere reparasjons- og vedlikeholdsforespørsler
 • Ansvarlig for å gjenkjenne problemer og klager, og iverksette passende tiltak deretter

Vi søker deg som

 • Har bilmekanisk fagbrev eller 2 - 5 år erfaring med bilrelaterte tjenester
 • Interesse for bil og biltekniske løsninger
 • Trives med kundedialog og kan gå i en forhandling
 • Er service- og resultatorientert
 • Har analytiske ferdigheter, og har et kritisk syn der det er nødvendig
 • Er kjent med Office-pakken
 • Uttrykker deg flytende på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

For å lykkes i rollen som Servicespesialist er du serviceorientert, problemløsende, tilpasningsdyktig og selvstendig. Din erfaring er verdifull, men vi verdsetter aller mest dine personlige egenskaper. Utover dette er det viktig at du er en sosial lagspiller som bidrar med godt humør på arbeidsplassen.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Arval AS har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Jonas Folstad
Tittel: Consultant Manager
Telefon: 23 00 90 70

Arval har spesialisert seg på fullservice billeasing og nye mobilitetsløsninger, og leaser ut nærmere 1,5 millioner kjøretøy ved utgangen av desember 2021. Hver dag tilbyr 7500 Arval-ansatte i 30 land fleksible løsninger for å sikre sømløse og bærekraftige reiser for sine kunder, alt fra store internasjonale bedriftsgrupper til mindre selskaper og individuelle privatkunder.

Arval er én av grunnleggerne av Element-Arval Global Alliance, den eldste strategiske alliansen i flåtestyringsindustrien, som er verdensledende med 3 millioner kjøretøy i 53 land. Arval tilhører kjernevirksomheten i Retail Banking i BNP Paribas. www.arval.no

Vi i Academic Work jobber med bemanning og rekruttering av young professionals – personer som er i starten av sin karriere eller som ønsker å bytte karrierevei. Young professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på. Vi er et internasjonalt selskap med over 20 års erfaring. Hittil har vi hjulpet over 140.000 personer i jobb, og bare i Norge tilbyr vi over 1.500 karrieremuligheter i året.
Produktene og tjenestene som vi tilbyr kjøretøy- og eiendomsbransjen effektiviserer hele reparasjonsprosessen. Grunnlaget er den kunnskapen vi har fått opp gjennom årene, og som vi formidler via våre produkter for å hjelpe våre kunder. Det danner en felles kommunikasjonsplattform for alle aktører som er innvolverte - samtidig som verktøyene er effektive i selve planleggingen av reparasjonsprosessen. Dette sparer både tid og penger. Optimert kunnskap, helt enkelt.