Møller Bil Jessheim trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie – er det deg?

Drømmer du om å skru på noen av verdens mest kjente bilmerker? Vi trenger flere mekanikere.

Vi trenger flere dyktige folk i teamet vårt og søker derfor etter flere mekanikere.  

Vi kan love deg muligheten til å bryne deg på teknologi og løsninger fra noen av verdens heftigste produksjonsbiler, og både ta i bruk og jobbe med noe av den mest avanserte teknologien som finnes i bilbransjen i dag. Din jobb blir å sørge for at kundene våre får samme glede av sin bil, som rally-gutta får av sine monstre.

Vi på servicemarkedet i Møller Bil Jessheim skal være kundens beste rådgiver når det gjelder Volkswagen, Audi og Skoda. Vårt dedikerte fokus på kun våre merker har sørget for at vi har noen av de fremste Volkswagen- Audi- og Skodaekspertene på laget uansett hvilke tjenester det er kundene trenger. Det betyr at du vil få jobbe sammen med svært entusiastiske kolleger med stor «passion» for både produktene og kundene.

Vi håper nå å finne enda et medlem til vår forhandlerfamilie, som har et brennende ønske om å ta kundeopplevelsen enda ett hakk opp gjennom å levere kompromissløs kvalitet i sitt arbeid.

Som mekaniker hos oss på Jessheim vil du:

  • Utføre mekaniske reparasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede, som er sertifisert Great Place to Work. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen og si litt om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten! Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte servicemarkedssjef Trond Helge Myrvang – se kontaktinfo.

Søkere kontaktes fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31.08.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Trond Helge Myrvang
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 934 59 824

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Jessheim er et datterselskap i Møller Bil AS, og er lokalisert på Jessheim. Foruten salg av nye Audi, Volkswagen personbil, Skoda og Volkswagen nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilsalg, 3 autoriserte verksteder og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 85 medarbeidere og forventer en årlig omsetning i 2022 på ca 1.000 millioner kroner. Møller Bil Jessheim holder til i Energiveien 1 og 2, 2050 Jessheim.