Norges største opplæringskontor for lærlinger innen bilfag søker deg som ser på bil og bilbransjen som en fremtidsrettet og spennende bransje.

Bilbransjen endrer seg raskt, og en stadig større andel av bilparken elektrifiseres. Dette stiller nye og spennende krav til kunnskap, kompetanse og kapasitet til å utføre service og reparasjoner på bilene.

Som daglig leder vil du få en variert og spennende jobb med å lede kontorets syv kompetente og faglige sterke medarbeidere. I samarbeid med de ansatte vil en viktig oppgave være å tiltrekke ungdommene til bilfaget gjennom tilstedeværelse og markedsføring på skoler og bilrelaterte arrangementer.

Er du klar?

Har du interesse for bilbransjen? Er du opptatt av å hjelpe ungdommer inn i arbeidslivet? Trives du med å lede mennesker?  Motiveres du av å lykkes sammen med, og gjennom andre? Har du god forretningsforståelse? Har du et ønske om å jobbe med kompetansebygging?

Da vil vi at du tar kontakt med oss, eller sender oss en søknad.

Vi ønsker en leder

 • med ønske om å lede kontoret, og ta ansvar for kontorets strategi- og aktivitetsplaner, samt sikre at disse blir fulgt
 • med erfaring fra fagopplæring
 • som aktivt tar kontakt, og gjennomfører møter med fagopplæringsledere i fylkeskommunene, lærere, ledere og elever på relevante skoler, lærebedrifter og deres lærlinger, Norges Bilbransjeforbund og nøkkelpersoner i bilbransjen. Hovedhensikten med møtene er å kartlegge behov, og å markedsføre kontorets tjenester
 • med interesse for, og gjerne erfaring fra bilbransjen
 • som motiveres av å følge opp våre ansatte gjennom avdelingsmøter, medarbeider- og utviklingssamtaler
 • med ledererfaring, gode datakunnskaper på brukernivå, og god økonomiforståelse.
 • som ser nytten av å samarbeide med de øvrige opplæringskontorene i Bilfag i Norge, for å lære og lære bort
 • som sørger for at opplæringslokalene og fagkonsulentene (opplæringsansvarlige) har nødvendige og tidsriktige verktøy

Ønskede egenskaper

Samarbeidsorientert, delegerende, strukturert, nysgjerrig og lyttende, gode kommunikasjons- og relasjonsferdigheter, et stabilt og godt humør.

Hvordan lykkes som leder?

Alle våre medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring med å jobbe med bil og lærlinger. Kontoret får svært gode tilbakemeldinger fra bedriftene og deres lærlinger. Ny leder må ha respekt for selskapets medarbeidere og historie. For å få til suksessfulle endringer i takt med utviklingen, er det viktig å ha trygge medarbeidere.

Vi kan tilby deg

 • et selskap med ildsjeler som har høy faglig kompetanse innenfor bilfag, og som jobber aktivt med å få flere ungdommer til å velge bilbransjen som arbeidsplass
 • et styre og eiere som har et hjerte for lærlinger, og ser viktigheten av arbeidet kontoret gjør for å sikre et økende behov for flere lærlinger med tidsriktig bilkompetanse   
 • en jobb med ungdommer/lærlinger som trenger bistand både faglig og personlig
 • kompetente ansatte som er takknemlige for hjelp og støtte i sitt daglige arbeid
 • en trygg arbeidsplass med arbeidsoppgaver som det vil bli stadig større etterspørsel etter
 • god fastlønn med konkurransedyktig pensjonsordning
 • bilordning

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Helge Holth i Ferd Rekruttering. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: holth@ferdrekruttering.no
Frist: Søknader behandles fortløpende
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Helge Holth
Tittel: Rekrutteringsrådgiver
Telefon: 911 58 265
E-post: holth@ferdrekruttering.no

Opplæringskontoret i Bilfag Oslo og Akershus ble etablert i 1991 og har som mål å ivareta ansvaret for teoretisk og praktisk undervisning av bilfaglærlinger i bilrelaterte bedrifter i Oslo og Viken (tidligere Akershus fylke). Kontoret eies av våre medlemsbedrifter.

Vi er i dag åtte ansatte som alle er involvert i opplæring av lærlinger. Kontoret har ansvaret for gjennomføring av teoriundervisningen i henhold til læreplanene digitalt, og i våre tidsriktige og funksjonelle lokaler på Risløkka i Oslo. I tillegg blir lærlingene fulgt opp jevnlig ute i bedriftene av våre fagkonsulenter frem til de har gjennomført og bestått fagprøven. Normalt varer perioden som lærling i to år.

I dag har vi ansvaret for 240 lærlinger som er utplasserte i medlemsbedriftene. Kontoret er godkjent for å ha lærlinger på følgende områder:

Bilmekanikere lette- og tunge kjøretøy, motormekanikerfaget, motorsykkelfaget, bilskade-og billakkererfaget, reservedelsfaget, bilpleiefaget, hjulutrustningsfaget og chassispåbyggerfaget.

For ytterligere informasjon anbefaler vi deg en tur innom vårt nettsted: www.oboa.no.