Storebrand Forsikring AS er i sterk vekst og tilbyr forsikring til både private og næringslivs kunder. Vi jobber aktivt med å forenkle og digitalisere våre flater mot kunden og våre medarbeidere er med på å fornye våre prosesser og bidrar alltid til at Storebrand skal nå vår visjon ved å ha kunden i fokus. Høy kompetanse skal sørge for kundefokuserte arbeidsprosesser og rutiner som gir effektive og riktige oppgjør.

Vi har nå behov for flere dyktige medarbeidere som kan være med og videreutvikle selskapet som et spennende og fremtidsrettet forsikringsselskap. I den forbindelse søker vi etter to biltekniske konsulenter/takstmenn til Oppgjør Motorvogn.

Oppgjør Motorvogn er fagavdelingen for motorvognproduktene og behandler saker av medium til høy kompleksitet. Vi ønsker å styrke vår avdeling innenfor skadetaksering og oppfølging av bilskadereparasjoner. Er du den som kan fylle en av våre to ledige stillinger?

Om jobben

Du vil bli en del av en faglig sterk gruppe som vil bestå av fire biltekniske konsulenter. Disse jobber tett med verkstedene og utvalgte leverandører av taksttjenester. Som bilteknisk konsulent/takstmann vil du ha ansvar for å behandle bilskader i forhold til reparasjonsmetoder. Vurderingene vil foregå med digitale verktøy ofte ved bruk av bilder. Det vil ved enkelte tilfeller måtte opprettes egne kalkyler og takster for reparasjon. Du vil også foreta verdivurderinger der kjøretøyene skal innløses, og kommunisere med kunder. Som biltekniske konsulent i Storebrand vil du ha utstrakt dialog og oppfølging av leverandører og kunder.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som møter kundenes forventinger ved å sette søkelys på kundens behov, er ryddig og systematisk. Det er viktig at du tar ansvar og leverer resultater effektivt ved ta å initiativ, yte det lille ekstra når det trengs, skaper aktivitet og tar raske beslutninger. Som bilteknisk konsulent/takstmann i Storebrand er det viktig at du har gode samarbeidsevner da du vil samarbeide internt med kolleger og eksternt med leverandører. Det er derfor viktig at du er en lagspiller som gir og tar tilbakemeldinger både fra kunder og kolleger.

Kompetanse innenfor det biltekniske er en forutsetting og vi stiller krav til at du har evner til å tenke nytt og tilpasse deg forandring. Storebrand har stort søkelys på å gjennomføre forbedringstiltak. Vi ønsker deg som kan se nye muligheter, foreslå og gjennomføre forbedringstiltak og som tar ansvar for egen utvikling og læring. Vi tror du liker å jobbe med å levere kvalitet, være en del av et team, og også jobbe selvstendig.

Kompetansekrav

For å trives i denne rollen og med de arbeidsoppgavene du får ansvaret for, er det en fordel at du er fagutdannet og har fagbrev som bilskadereparatør og -eller mekanisk/lakk. Om du har erfaring fra tilsvarende arbeid hos et forsikringsselskap er det en fordel.

Vi ønsker at du har gjennomført kurs i DBS, og er kjent med dette som arbeidsverktøy, men det er ikke et krav da opplæring vil bli gitt.

Hvorfor velge Storebrand?

Vi holder til i flotte lokaler på Lysaker, sentralt plassert i nærheten av kollektivtransport, og med god kapasitet på sykkelparkering og garderober. Har du lyst til å trene i idrettshallen, på styrkerommet eller i spinningsalen så har vi et mangfoldig aktivitetstilbud i Storebrand Arena! Hos oss er kontoret også et videre begrep - mange oppgaver løses?på hjemmekontor eller andre passende steder. Hvordan dette skjer i praksis avhenger av teamet du jobber i og kan endre seg over tid. Vi har en svært god pensjonsavtale for alle ansatte, gode forsikringsordninger og?i tillegg til mulighet for boliglån med gode renter. Vi er også opptatt av din helse og har gode?avtaler hos blant annet lege, fysioterapeut, psykolog og tannlege.

Vil du høre mer om hvordan arbeidshverdagen er i Storebrand? Ta kontakt med Leder Oppgjør Motor Petter Berg eller Takstansvarlig Ronny Wang Johannessen.

Søknader behandles fortløpende. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Storebrand samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Søknader behandles fortløpende
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Petter Berg
Tittel: Leder Oppgjør Motor
Telefon: 920 99 656
E-post: petter.berg@storebrand.no
   
Kontakt: Ronny Wang Johannessen
Tittel: Takstansvarlig
Telefon: 908 93 863
E-post: ronny.wang.johannessen@storebrand.no

Storebrand er Norges største private kapitalforvalter, med over 1000 milliarder kroner investert i selskaper verden rundt. Når over 1,8 millioner nordmenn og svensker plasserer sine sparepenger hos oss, forplikter det.

I Storebrand tror vi på at ting alltid kan bli bedre. Vi vet at forbedring krever mot til å utfordre etablerte sannheter, og til å lære gjennom prøving og feiling. Derfor velger vi ikke alltid minste motstands vei. Vi gjør det vi mener er riktig for kundene våre, basert på den erfaring og kunnskap vi til enhver tid har til rådighet. Vi er små nok til å være smidig, store nok til å satse.

I Storebrand setter vi personlig drivkraft høyt, og hos oss er læring en viktig del av verdiskapingen. Vi dyrker en smidig samarbeidskultur hvor nysgjerrighet, åpenhet og evne til å både gi og motta tilbakemeldinger er noe vi verdsetter. Medarbeiderne i Storebrand er vår viktigste kilde til innovasjon, utvikling og vekst.