Drømmer du om å skru på noen av verdens mest kjente bilmerker? Vi trenger en ny tekniker med oss på laget.

Vi trenger flere dyktige folk i teamet vårt. Vi søker tekniker - er du kanskje en erfaren mekaniker som har lyst til å gå veien videre for å bli tekniker?

Vi kan love deg muligheten til å bryne deg på teknologi og løsninger fra noen av verdens heftigste produksjonsbiler, og både ta i bruk og jobbe med noe av den mest avanserte teknologien som finnes i bilbransjen i dag. Din jobb blir å sørge for at kundene våre får samme glede av sin bil, som rally-gutta får av sine monstre.

Vi på servicemarkedet i Møller Bil Molde skal være kundens beste rådgiver når det gjelder Volkswagen og Audi. Vårt dedikerte fokus på kun våre merker har sørget for at vi har noen av de fremste Volkswagen og Audi-ekspertene på laget uansett hvilke tjenester det er kundene trenger. Det betyr at du vil få jobbe sammen med svært entusiastiske kolleger med stor «passion» for både produktene og kundene.

Vi håper nå å finne enda et medlem til vår forhandlerfamilie, som har et brennende ønske om å ta kundeopplevelsen enda ett hakk opp gjennom å levere kompromissløs kvalitet i sitt arbeid.

Som tekniker hos oss i Molde vil du:

  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede, som er sertifisert Great Place to Work. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen ved å skrive litt om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten! Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte servicemarkedssjef Kjetil Næss – se kontaktinfo.

Søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 04.09.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kjetil Næss
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 922 61 185

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Molde er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy samt Audi personbiler, består virksomheten av autorisert verksted, salg av brukte biler og dele- og tilbehørsavdeling. Møller Bil Molde AS forventer en omsetning på ca 350 millioner kroner i 2021, og har 30 medarbeidere. Møller Bil Molde holder til i Verftsgaten 3, 6416 Molde.