Vi søker en entusiastisk og sosial person som bidrar til at vi når målene våre.
Bertel O. Steen Tønsberg forhandler personbiler og nyttekjøretøy fra vårt anlegg på Kilen. Her utføres også service og reparasjoner, og vi har daglig mye kundekontakt. Hos oss jobber du med noen av bransjens mest spennende merkevarer; Mercedes-Benz og Peugeot.

Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller del bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden. I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere.

Arbeidsoppgaver:
Sammen med verkstedet skape fornøyde og lojale kunder gjennom gode opplevelser som overgår forventningene. Legge til rette for produksjon, med god kvalitet, slik at vi kan gi så vel kunder som ansatte gode og forutsigbare opplevelser dag etter dag, gjennom god kommunikasjon og oppfylte avtaler.  

Kvalifikasjoner:

 • Bilteknisk interesse og forståelse
 • Kan bruke PC som arbeidsverktøy
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Egenskaper:

 • Resultatorientert og fremoverlent
 • Strukturert og bekvem med å følge rutiner og prosedyrer
 • Blir sett på som en engasjert og god kollega
 • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak uoppfordret
 • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av

Vi tilbyr:

 • 65 topp motiverte og kunnskapsrike spillere på laget ditt
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for vår visjon og verdiene våre som er «Vi utfordrer», «Vi bryr oss» og «Vi presterer».

Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for våre verdier; Vi utfordrer, Vi bryr oss» og Vi presterer.

Prosessen starter nå og vi behandler søknader fortløpende.

Les mer om oss her.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.09.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Atle Nøstvik
Tittel: Servicesjef
Telefon: 911 82 032

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

I Bertel O. Steen har vi satt oss et ambisiøst formål – «Vi bringer kundene og samfunnet fremover på en ansvarlig og enklere måte». Vi skal gjøre det mulig for folk å reise slik de vil, uten bekymringer. Bertel O. Steen er garantisten for kvalitet og trygghet. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på.

Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.