Møller Mobility Group har en sterk posisjon som en av Nord-Europas ledende bilorganisasjoner. Møller Bil har offensive vekstambisjoner og skal gjennom profesjonell drift, med kunden i sentrum, være Norges ledende leverandør av bil- og bilholdstjenester. Møller Bil er i en spennende tid med en ambisiøs satsning i en bransje som er i stor endring.

Mobilitetsbransjen har de seneste årene møtt disrupsjon fra mange kanter i form av nye forretningsmodeller, endret forbrukeratferd og elektrifisering av kjøretøy. Fremtiden er preget av et stort mulighetsrom og spennende utfordringer knyttet til blant annet digitalisering og bærekraft. Dette stiller nye krav til hvordan Møller Bil må posisjonere seg som aktør i markedet og hvordan vi kontinuerlig videreutvikler vår virksomhet.

Vi søker daglig leder til Møller Bil Larvik. Du blir ansatt i Møller Bil Vestfold AS med ansvar for Møller Bil Larvik. Møller Bil Larvik har en sterk markedsposisjon i et distrikt med stor vekst. Forhandleren består av salg av nye Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy og et solid verksted.

Vi søker en daglig leder som er flink til å bygge team og som har et godt øye for gode kundeopplevelser. Du leder og utvikler folk og forretning på en bærekraftig måte, er flink til å samle, koordinere og motivere samt bidra der det trengs i daglig drift. Du har tydelig fokus på kommersielle muligheter, utpreget kremmerånd med sterk gjennomføringskraft, og motiveres av å skape resultater sammen med teamet. Kanskje er du også lokalt engasjert og aktiv på fritiden.  

Stillingen rapporterer til Regiondirektør for Møller Bil.

Hovedansvarsområder vil være:

  • Daglig ledelse og utvikling av en solid forhandler med dyktige medarbeidere ved å være hands-on og bidra der det trengs
  • Dyrke en kultur som begeistrer våre kunder og ansatte
  • Ivareta og utvikle forhandleranlegget i henhold til Møller Bil, importør- og fabrikkens krav og forventinger
  • Utøve godt lederskap gjennom kultur- /teambygging og medarbeiderutvikling
  • Overordnet ansvar for iverksetting av strategier, handlingsplaner og oppnåelse av mål for bedriften
  • Vedlikeholde Møller Mobility Groups verdisett og ledelsesprinsipper, og følge opp gjeldende regler og mål for HMS- og miljøpolitikk

Vår nye daglig leder er utadvendt og miljøskapende med gode samarbeidsevner. Du liker deg bedre ute på gulvet enn bak skrivebordet. Du har relevant ledererfaring med inngående kunnskap om salgs- og/eller servicemarkedet og er dyktig i utvikling av både medarbeidere og forretning. Sterke relasjonsbyggende egenskaper vil være viktig for å skape tillit og engasjement hos både medarbeidere og kunder. Videre har vår nye daglige leder økonomisk forståelse, er sterk på forretningsdrift og har en kommersiell tilnærming. Du er særdeles opptatt av våre kjære kunder gjennom systematisk og strukturert oppfølging med glimt i øyet, og håndterer digitale verktøy generelt godt. Du kommuniserer meget godt på norsk og engelsk og du kjenner deg godt igjen i grunnverdiene våre: Omtenksom, Initiativrik, Tydelig, Åpen og ærlig.
Vi kan tilby:

Det er viktig for oss å beholde og utvikle de flinke folkene våre, og vi er derfor stolte av å være på listen over Norges Topp 20 mest attraktive arbeidsgivere. Vi tror noe av grunnen er at vi tilbyr et uformelt og sosialt arbeidsmiljø som preges av innovasjon, engasjement og sterke fagmiljøer. Som et stort familieeid konsern er vi en trygg og stabil arbeidsgiver, samtidig som vi kan by på en spennende og utfordrende lederrolle med store utviklingsmuligheter. Vi sørger selvfølgelig også for å ha konkurransedyktige lønns- og pensjonsbetingelser, og kan i tillegg skilte med blant annet full lønn under foreldrepermisjon. Sist, men ikke minst, har vi selvfølgelig en god firmabilordning. 

Vil du vite mer? Kontakt Regiondirektør Kenneth Snarli.

Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kenneth Snarli
Tittel: Regiondirektør Møller Bil
Telefon: 909 30 707
   
Kontakt: Markus Ringstad
Tittel: Senior Consultant Kvant Consultin
Telefon: 45 84 71 81
E-post: markus@kvant.co

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Larvik er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS som er et datterselskap av Møller Bil AS. Vi forhandler merkene Volkswagen Personbiler og Nyttekjøretøy. I tillegg består virksomheten av autorisert verksted for Volkswagen og dele- og tilbehørsavdeling. I tillegg har forhandleren eget el-bil verksted. Selskapet har 25 dyktige medarbeidere, og forventer en omsetning på ca. 175 millioner kroner i 2022. Møller Bil Larvik holder til i flotte nyoppussede lokaler i Elveveien 21, 3262 Larvik.

Salg