Vi på Møller Bil Larvik har stor tro og ambisjoner for fremtiden. Vi ser stadig på nye muligheter for å ta i bruk nye løsninger som bedrer arbeidsprosessene våre på servicemarked, samtidig som vi bevarer og forbedrer de ypperste triksene vi har som har gitt oss en ledende posisjon innen servicemarkedstjenester for Volkswagen personbil og Volkswagen nyttekjøretøy. Som vår nye servicemarkedssjef vil du her få en sentral rolle i å balansere disse to tankesettene.

Vår nye servicemarkedssjef skal lede et team med 20 driftige og motiverte medarbeidere. Vi har satt oss høye mål for både omsetning, produktivitet, kundetilfredshet og kvalitet, og er derfor på jakt etter en person som kan være med å videreutvikle teamet og samarbeidet internt i bedriften.

Dine viktigste arbeidsoppgaver hos oss vil være å sørge for at verkstedet leverer kvalitet og produktivitet på øverste nivå, og på den måten oppnår avdelingens mål for inntjening og kunde- og medarbeidertilfredshet.

Dette gjør du ved å:

 • Styre hverdagen på verksted og delelager (servicemarkedet) med positivitet og besluttsomhet
 • Utvikle og motivere våre medarbeidere - og bidra til at det er gøy å gå på jobb
 • Samarbeide med andre forhandlere i vår region
 • Være et aktivt medlem i vår ledergruppe
 • Budsjettere, rapportere og sikre resultat iht. økonomiske mål

Vi ser etter deg som har:

 • Mekanisk bakgrunn/høyere utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere
 • God økonomisk forståelse
 • Evne til å motivere andre og følge dem opp i hverdagen 
 • Forståelse for hva som skal til for å gjøre våre kunder svært godt fornøyd
 • Stå på vilje - og som er innstilt på hardt arbeid for å oppnå gode resultater
 • Tydelig prioritering ift kortsiktige/langsiktige behov og resultater

Som del av ledergruppen blir du en viktig del av vår kultur- og arbeidsmiljøutvikling – derfor er det viktig for oss at du kan gjenkjenne deg i kjerneverdiene våre: Åpen og ærlig, Tydelig, Initiativrik, Omtenksom.

Til gjengjeld vil du få:

 • En sentral og utfordrende lederstilling
 • Mulighet til å delta i og sette ditt preg på et fantastisk arbeidsmiljø med stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker
 • En svært aktiv arbeidshverdag hvor du aldri vil kjede deg på jobb
 • Konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Tilgang på firmahytter på Beitostølen

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. 

Om du ønsker å vite mer om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med Erland eller Lars, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Erland Teie Tollefsen
Tittel: Daglig leder Møller Bil Sandefjord
Telefon: 975 42 460
E-post: Erland.Teie.Tollefsen@moller.no
   
Kontakt: Lars Gervin
Tittel: Daglig leder Møller Bil Tønsberg
Telefon: 91 00 52 23

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Larvik er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS som er et datterselskap av Møller Bil AS. Vi forhandler merkene Volkswagen Personbiler og Nyttekjøretøy. I tillegg består virksomheten av autorisert verksted for Volkswagen og dele- og tilbehørsavdeling. I tillegg har forhandleren eget el-bil verksted. Selskapet har 25 dyktige medarbeidere, og forventer en omsetning på ca. 175 millioner kroner i 2022. Møller Bil Larvik holder til i flotte nyoppussede lokaler i Elveveien 21, 3262 Larvik.

Tønsberg, verkstedgruppen