«Verdens beste jobb», der du har frihet til å utvikle og skape din egen arbeidshverdag.

Vår dyktige Salgssjef gjennom 25 år ønsker nå å nyte pensjonstilværelsen. Vi trenger derfor hans arvtaker, som kan ta vare på og videreutvikle Bilkanalen i vårt distrikt.   

Om Tryg/Enter og Bilkanalen

Enter forsikring er en del av Tryg konsernet, med ca. 1.200 medarbeidere i Norge og har en solid posisjon i det Skandinaviske forsikringsmarkedet. I Enter/Trygs Bilkanal har vi opparbeidet svært gode kunderelasjoner gjennom over 30 år. Våre partnerne er bla Møller Bil, Mobile og Gumpens Auto.

En av de viktigste oppgavene for deg vil være å videreføre disse relasjonene, samtidig etablere nye langvarige partnerskap.

Om rollen – du får tillit og ansvar til å  skape utvikling

Som salgssjef i Bilkanalen ønsker vi at du er «sjef» i ditt distrikt, der du skal skape gode relasjoner til aktuelle partnere, og sørge for at vi i felleskap gir kundene en merverdi.

Du vil ha tett dialog med daglig leder og selgere hos våre samarbeidende bilkjeder og forhandlere.

Som du kanskje allerede vet er bilbransjen i endring, og utvikler nye spennende tjenester.

Vi er selvfølgelig med på denne utviklingen, og vil at vår nye salgssjef blir inspirert av å se muligheter i nye markeder. Du er derfor en ressursperson for bilbransjen, og en aktiv pådriver til utvikling innen området forsikring.

Om deg - God på relasjoner , erfaring fra bilbransjen  og/eller forsikring

Som en del av Bilkanalen vier du all din oppmerksomhet til bilbransjen og bilkunden. Alt vi gjør er en del av samarbeidet med aktører i bransjen.

Vi ser derfor etter deg som brenner for å lykkes i rollen og er god på relasjoner. Erfaring fra bilbransjen er en fordel , og/eller du bør ha erfaring fra forsikring.

Hva tilbyr vi?

Du blir en del av et team (Bilkanalen) med mye kompetanse, og en arbeidskultur som bidrar til suksess. Du vil ha daglig kontakt med fantastiske mennesker i bilbransjen, som både heier på deg, og utfordrer deg.  Vi kan også tilby gode lønns- og arbeidsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et selskap preget av høy trivsel.

Kontorsted blir i Kristiansand.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med Direktør Enter forsikring og Bilkanalen, Terje Johnsen..

Søk gjerne snarest mulig og innen 11.oktober 2022, da vi fortløpende vurderer søkere.

Vi oppfordrer alle uansett kjønnsidentitet, alder, opprinnelse eller bakgrunn til å søke stillingen. I Tryg har vi høy medarbeidertilfredshet og et sterkt tverrfaglig miljø med meget gode muligheter for karriereutvikling. Vi er Skandinavias største skadeforsikringsselskap med over 7000 dedikerte medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark. Den røde og hvite livbøyen er en del av DNA’et vårt, og et synlig bevis på alt vi står for. For oss handler forsikring om å gjøre ting enkelt for kundene våre. Om tillit og ansvar. Om det å være en trygghetsskaper. Ikke bare i ordet. Men også i handling. Les mer på  www.tryg.no

 

Søk på stillingen:
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 11.10.2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Terje Johnsen
Tittel: Direktør Enter forsikring og Bilkanalen
Telefon: 920 16 535
E-post: terje.johnsen@tryg.no