Birger N. Haug AS består av 8 avdelinger og over 360 dyktige medarbeidere på salg og servicemarkedet. Birger N. Haug AS Asker og Bærum er i sterk vekst og søker nå etter en dyktig biloppretter. I år flyttet vi inn i et hypermoderne nytt bygg på Rud. Dette er et av de største bilvarehusene i Norge pålydende 17.000 kvadratmeter, med en stor satsning på digitalisering og strømlinjeforming av ettermarkedsdriften.

Om stillingen

Som oppretter, vil dine arbeidsoppgaver være:

  • Skadeoppretting
  • Forberedelse for lakkering
  • Utføre kvalitetsarbeid etter produsenten og importørens retningslinjer
  • Skape gode kundeopplevelser

Hva som skal til for å lykkes

For å lykkes hos oss, er det sentralt å ha fagbrev som skadeoppretter eller ha tilsvarende erfaring. Det vil også være en fordel om du behersker norsk skriftlig og muntlig, samt har førerkort klasse B.

Utover dette, vil personlige egenskaper vektlegges. Om du er serviceinnstilt, løsningsorientert og glad i utfordringer, kan dette være en givende stilling for deg! Du vil også skille deg godt ut om du oppfatter deg selv som ansvarlig, nøyaktig og resultatorientert.

Hva kan vi tilby deg?

  • En arbeidsgiver som satser på og utvikler sine medarbeidere.
  • En trygg arbeidsplass som er i vekst.
  • Å jobbe med kjente og etablerte merkevarer.
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
  • Behandlingsforsikring.
  • Konkurransedyktige betingelser.

Er du nysgjerrig på stillingen og ønsker litt mer informasjon - ikke nøl med å ta kontakt med leder skade/lakk Reidar M. Trønnes.

Vi vil fortløpende evaluere søkere og invitere aktuelle kandidater inn til intervju.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Reidar M. Trønnes
Tittel: Leder skade/lakk
Telefon: +47 926 67 040

Birger N. Haug er et av de største privateide bilkonsernene i Norge, med over 75 års fartstid i bransjen. Vi er stolt forhandler av merkene Nissan, Hyundai, MG, Subaru, Maxus og Isuzu. Vi er i dag over 360 ansatte og er etablert i Stor-Oslo med avdelinger i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Gardermoen, Follo, Drammen og Røyken. Samlet omsetning i 2021 var 2,85 milliarder kroner, og vi er rigget for videre vekst.

Vår visjon er å være markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet i Oslo regionen. Vi er leverandør av nullutslippsbiler og ønsker å bidra positivt til et bærekraftig samfunn. Kulturen vår preges av engasjement, høy kompetanse og løsningsorientering. Vi dyrker entusiasme, tempo og energi i hverdagen. Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling hos oss. Vi er opptatt av kundenes behov og gjør det vi kan for å skape svært fornøyde kunder som vil anbefale oss til andre.