Vi søker en målrettet person til å lede vår avdeling i Drammen. Hovedoppgaven blir å videreutvikle organisasjonen og ha fullt P/L-ansvar for avdelingen. Målet er å oppnå enda mer effektiv drift og økt mersalg. Slik skaper du gode resultater, og fornøyde kunder. Som daglig leder rapporterer du til administrerende direktør og er med i ledergruppa i Birger N. Haug AS.

Vi søker deg som arbeider målrettet mot gode resultater. Dokumentert ledererfaring er nødvendig, gjerne fra bilbransjen. Du trigges av med å jobbe med servicemarked og får flyt i prosessene, har høye ambisjoner og overskudd av energi. Du bygger team og prestasjonskultur basert på omtanke for mennesker og miljø.

Birger N Haug tilbyr en variert lederstilling i et solid bilselskap i sterk vekst. Høres dette spennende ut? Da håper vi å høre fra deg!

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med: MU ved Øyvind Bakken, telefon 97559011 eller Britt Røil, telefon 97559090. Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 20. Oktober 2022.

Alle henvendelser til MU behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 20/10-2022
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Øyvind Bakken
Firma: MU
Telefon: 9755 9011
   
Kontakt: Britt Røil
Firma: MU
Telefon: 9755 9090

Birger N. Haug ble etablert i 1947 og er forhandler av Nissan, Hyundai, MG, BYD, Subaru, Maxus og Isuzu, og har 7 forhandlere på østlandet. Selskapet har totalt 400 dyktige medarbeidere som representerer 42 nasjonaliteter. Mangfold er en ressurs, og selskapet er opptatt av å drive en raus, inkluderende og bærekraftig virksomhet, med muligheter for alle. Virksomheten dekker salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring. Nybilsalget er 99% elbiler. På verkstedene er det 75% rene elbiler. Birger N. Haugs visjon er å være «markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet» og driver etter slagordet «enklere raskere bedre». Kulturen preges av høyt engasjement, solid kompetanse og utpreget løsningsorientering. Kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt selskapet leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet som utføres. Omtanke fordi selskapet bryr seg om miljøet, mennesker og deres utvikling. Birger N. Haug har de siste årene hatt god vekst og forventer å omsette for ca. NOK 3 mrd. (10 000 biler) i 2022.

Birger N. Haug Drammen selger 800 nye og brukte biler hvert år og er forhandler av Nissan og Hyundai. Avdelingen omsetter for 300 millioner og har 25 medarbeidere.