Albjerk Bil Drammen:

Servicemarkedsleder

Ønsker du å jobbe i et ettermarked i stor utvikling?

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Drammen
Søknadsfrist: 26. mai

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Anna Isabel Albjerk
Stillingstittel: Konsernleder Albjerk Bil
E-post:  anna.isabel.albjerk@albjerk.no

Om arbeidsgiver:

Albjerk Bil AS grunnlagt i 1973, den gang Albjerk Auto, består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Albjerk Bil Outlet. Sammen er vi merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg har vi servicekontrakt på SEAT.

Albjerk Bil er den største forhandlergrupperingen av våre merker i regionen. Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye og brukte modeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer.Vi har komplette ISO sertifiserte og topp moderne bilanlegg med en årlig omsetning på 2,3 milliarder kroner. Vi selger 5.500 nye og brukte biler i året, og har 250 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi setter alltid kunden først og ønsker å levere den beste kundeopplevelsen i bransjen.

Vi søker en fremtidsrettet og dyktig leder til vår serviceavdeling. Vi har et topp moderne verksted med et godt kollegialt miljø og søker en leder som ønsker å utvikle teamet samt skape gode kundeopplevelser. Du vil hos oss få ansvaret for VW, Audi og Skoda, og vil ha 50 personer i ditt team.

Hos oss får du mulighet til å jobbe med noen av de største merkevarene innen bransjen og du vil bli med på reisen i en periode hvor måten folk flytter seg på vil endre seg drastisk. Bilbransjen er i en rivende utvikling og vi vil gjerne dele en svært spennende fremtid med deg!

Positivitet, samhold, trivsel og begeistring står høyt hos oss, og vi gleder oss til å ta imot et nytt medlem i Albjerk Bil Drammen. 

Stillingen vil inngå i bedriftens ledergruppe og ha følgende ansvarsområder:

  • Lederansvar for verksted, innebærer personalansvar, budsjettansvar og resultatansvar.
  • Organisering av verksted drift/produksjon og kundemottak med primært ansvar for Audi og Skoda
  • Lede serviceavdeling til god lønnsomhet, god orden, høy faglig kompetanse og godt arbeidsmiljø.
  • Rapporterer til daglig leder

Vi ser frem til søknad fra deg som har erfaring innen ledelse og produksjon. Du har gjerne teknisk/økonomisk utdannelse, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for dette. Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende stilling. Vi ser etter en tydelig leder som inspirerer sitt team og får til gode resultater. Du er strukturert og har god arbeidskapasitet. Vi søker deg som evner å være en dynamisk del av et felles team, samtidig som at du kan jobbe selvstendig og strukturert. I vår hverdag er det tidvis høyt tempo, hvilket er med på å gjøre arbeidsdagen interessant.

Du får en spennende og utfordrende jobb med muligheter for produktrelatert etterutdanning. Sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø med flotte produkter og noen av de største merkevarene innen bil. Du vil jobbe med de beste og mest moderne systemene og supporteres av et sterkt team.

SØK HER

Powered by Labrador CMS