Tjølling Drift AS:

Teknisk sjef

ER DU VÅR NYE TEKNISKE SJEF?

 

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Tjodalyng
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Torgrim Elvstedt
Telefon: 90 50 73 00

Om arbeidsgiver:

Vi er et selskap som har drevet verksted fra samme lokaler i ca. 30 år.

Vi har en solid kundemasse og godt trykk.

Vi er en arbeidsgiver som tror på eierskap og tilbyr eierandeler som en del av lønnsavtalen. Dette bygger eierskap og gode forutsetninger for oss alle.

Veletablert selskap søker ny Serviceleder. Vi er en eldre bedrift som nå søker leder for vår verksteds avdeling, det er i dag to ansatte og ønske om å utvide til 3 eller 4 baser på vurderinger fra vår nye leder.

Selskapet ligger i Larvik og har vært i drift i over 30 år. Vår serviceleder går til nye utfordringer og derfor ønsker vi en erstatter.

Kvalifikasjoner er at alle papirer er i orden og at du er sertifisert for PKK. Erfaring betyr mye. Vi bruker moderne systemer for oppfølging av kunder, samt bestilling av deler/komponenter. Vi skal i gang med en liten ombygging og det hadde vært fint om vår nye leder var en del av denne proessen.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn i tillegg til eierinteresser eller bonuser basert på resultater. I tillegg kommer et trivelig miljø, med muligheter til å drive eget selskap slik man ønsker. Det forutsettes at Serviceleder er en del av ledergruppe/styre.

CV og søknad sendes til: tau-as@online.no

Powered by Labrador CMS