Møller Bil Hvam:

Nybilselger

Vi søker dyktig nybilselger med sans for gode kunderelasjoner!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted:  Lillestrøm
Søknadsfrist: 5. juli

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Yashar Asgari
Stillingstittel: Markedssjef
Telefon: 41 64 64 65

Om arbeidsgiver:

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Hvam er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Romerike AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Hvam er lokalisert på Skjetten/Hvam. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 97 medarbeidere og omsatte for 900 millioner kroner i 2023. Møller Bil Hvam holder til i Hvamstubben 8, 2013 Skjetten, dette er et svært populært område i sterk vekst.

Møller Bil Hvam søker etter en ambisiøs selger til Volkswagen personbil

Hos Møller Bil Hvam har vi fokus på to ting: "folk" og "forretning" – i den rekkefølgen. Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning.

Vi søker nå etter nybilselger for Volkswagen personbil som har et brennende ønske om å lykkes, og som er enig med oss i at kunden bør foretrekke nettopp Volkswagen. Som selger hos oss blir du en del av et svært kompetent salgsteam med hyggelige kolleger som ønsker å hjelpe hverandre. Du skal identifisere og følge opp både nye og eksisterende kunder i deres søken etter det perfekte fremkomstmiddelet.

Hos oss får du en godt innarbeidet kundeportefølje, som skal forvaltes og pleies slik at Møller Bil Hvam er det første kunden tenker på når hen skal investeres i ny bil.

Som selger hos oss vil du bli en del av et svært ambisiøst og motivert salgsteam som vil at du skal trives og lykkes.

Ansvar og oppgaver i rollen:

 • Oppsøkende salg på telefon
 • Planlegge, invitere til avtaler og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Identifisere og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med markedssjef
 • Ta ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av bil, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Vi ønsker at du har noen års erfaring fra salgsyrke og at du kan vise til gode resultater
 • Du forstår at nøkkelen til suksess er å bygge gode relasjoner og trives med dette
 • Vinnerinnstinkt og et sterkt ønske om å lykkes
 • Fordel med utdannelse innen salg- og markedsføring
 • Jobber godt med digitale verktøy og evner å jobbe målrettet i en hektisk arbeidshverdag

Vi ønsker deg som;

 • Er proaktiv og målrettet 
 • Positiv, åpen og sprer god energi
 • Trives med telefon som arbeidsverktøy
 • Du har kremmerånd og god økonomisk forståelse
 • Du er flink til å ordlegge deg og du trives med å snakke med mennesker
 • Du evner å jobbe strukturert og jobber godt både selvstendig og sammen med andre

Fortsatt ikke solgt? Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter på en av Norges mest attraktive arbeidsplasser. Du får også muligheten til å samarbeide med en driftig og sammensveiset gjeng hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger. Vi er opptatt av mangfold og inkludering, og oppfordrer både menn og kvinner til å søke.

Er du nysgjerrig og ønsker å høre mer om hva jobben går ut på? Ta kontakt med markedssjef Yashar Asgari, se kontaktinformasjon.

Søknadsfrist: 5. juli 2024, søknader vurderes fortløpende .

SØK HER

Powered by Labrador CMS