Car-O-Liner Norge:

Field Service medarbeider

Car-O-Liner Norge søker nå en ny Field Service medarbeider til vårt kontor i Larvik!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fsst
Arbeidssted: Larvik
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Kim Andre Gaarder
Telefon: 90 21 95 00
E-post:  kim.gaarder@car-o-liner.no

Om arbeidsgiver:

CAR-O-LINER Norge representerer produktene til CAR-O-LINER i Norge, samt Josam og er en ledende leverandør av utstyr for karosseri-reparasjoner for tunge og lette kjøretøy, punktsveiseutstyr og hjulinnstillingsutstyr. Car-O-Liner driver en utstrakt kursvirksomhet overfor egne kunder, bilprodusenter og importører.

CAR-O-LINER har en sterk tradisjon for innovasjon og bevisst design. I mer enn 35 år har vi forsynt bilindustrien med trygge og lønnsomme kollisjonsreparasjonssystemer, inkludert teknisk utvikling, opplæring og service. Over 55 000 Car-O-Liner kollisjonsreparasjonssystemer er i bruk over hele verden. Car-O-Liner driver egen virksomhet i Sverige, Norge, USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina og Thailand og selger gjennom lokale distributører i mer enn 70 land. Car-O-Liner-produkter er godt kjent for sin høye kvalitet, avansert teknologi og ergonomisk design.

Car-O-Liner Norge AS er 100% eid av Car-O-Liner Group, og har siden 2016 vært en del av Snap-On Incorporated. Vi er representert i store deler av verden. Vi er markedsledende i Norge på våre felt, og har en årlig omsetning på ca. 30 Millioner NOK og er 7 ansatte. Vi holder til i nye lokaler på Bommestad i Larvik. Der har vi også vårt eget Academy.

Vil du jobbe med markedsledende produkter og bli en del av et fantastisk team så bør du lese videre. Vi ser nå at oppdragsmengden øker og vi har behov for en ny person som kan bli en del av vårt service team.

Arbeidsoppgavene vil være:

 •  Montere nytt utstyr
 • Service og vedlikehold på eksisterende utstyr hos kunde
 • Årskontroller
 • Proaktivt foreslå utskifting eller oppsalg av kundeutstyr når det trengs. Videresend kundebehov til salgsteamet
 • Regelmessig samhandle med eksisterende kunder og sikre kundetilfredshet gjennom hele levetiden til produktet
 • Sikre riktig dokumentasjon for fakturering, rapportering og lagertransaksjoner
 • Representere selskapet og dets merkevare på en god måte i samsvar med våre verdier
 • Overholde selskapets kvalitets- og miljøpolicy og arbeide i henhold til selskapets regler og forskrifter vedrørende helse og sikkerhet.
 • Arbeide i samsvar med selskapets verdier og etiske retningslinjer.

Kompetanse og personlig profil:

 • Gode mekaniske og tekniske ferdigheter
 • Gjerne erfaring fra skadeverkstedbransjen
 • Fint om du har kjennskap til Car-O-Liner sine produkter
 • Må være strukturert og nøyaktig i sitt arbeide
 • Snakker flytende Norsk og grunnleggende Engelsk
 • Må kunne jobbe selvstendig, men også være en lagspiller
 • Liker å ha den daglige kontakten med kunden
 • Kunne representerer firmaet og merkenavnet i henhold til våre verdier
 • Du må være lærevillig og ta ansvar for egen læring
 • Må kunne drive utstrakt reisevirksomhet, 100-150 reisedøgn pr. år.

Vi ser etter deg som har god teknisk kompetanse inn mot bilbransjen og karosseri. Du trives med å være ute i felt hos kundene, med å serve og installere og montere. Du vil få egen service bil som er fullt innredet.

Du opptrer profesjonelt og finner gode løsninger i hverdagen, samt har en genuin interesse for å ivareta og sørge for at dine kunder har det utstyret de trenger til enhver tid. Du har evnen til å snu deg raskt rundt når det kreves- og du trives med å sjonglere dine arbeidsoppgaver i et effektivt tempo.

Hvordan er det å jobbe hos Car-O-Liner?

Som ansatt hos Car-O-Liner Norge AS er du en del av et team med høy faglig kompetanse innen vårt fagfelt og du jobber med markedets beste produkter. Våre ansatte brenner for det de driver med og er villige til å strekke seg det lille ekstra for å gjøre våre kunder fornøyde. Car-O-Liner Norge AS har en unik markedsposisjon, dette medfører et ekstra ansvar for de ansatte da det er høye forventninger til oss ute i markedet. Hverdagen kan beskrives som variert, her vil det være mye kundebesøk, henvendelser fra kunder, serviceoppdrag hvor man kalibrerer/foretar service på utstyr mm. Jeg vil si det som gjør det ekstra spesielt når man møter de ansatte i bedriften er den entusiasmen og engasjementet alle har for jobben og produktene vi leverer.

Arbeidsmiljøet hos oss er meget positivt, man skal trives med jobben man gjør og i arbeidsmiljøet. Dette er noe vi har høyt fokus på. Skal man prestere og utføre jobben best mulig må man trives på arbeidsplassen. Vi jobber mot felles mål og alle i organisasjonen er like viktige for at vi skal nå de målene som er satt.

Vi kan tilby deg en meget spennende stilling i et internasjonalt konsern, hvor du vil få faglig utvikling og samt interne og eksterne kurs. Du vil få full opplæring i våre produkter, konkurransedyktige betingelser og egen firmabil.

CV og søknad sendes til: kim.gaarder@car-o-liner.no

Powered by Labrador CMS