Toyota Asker og Bærum:

Salgskonsulent

Grip muligheten – skap karrierevekst og sammen får vi Norges mest fornøyde bilkunder

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Rud
Søknadsfrist: Snarest

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Alexander Tindal
Stillingstittel: Salgssjef

Om arbeidsgiver:

Toyota Asker og Bærum er en av distriktets største bilforhandlere og har tre avdelinger: Rud, Asker og Lierskogen Skadesenter. Vi er 116 kundeorienterte medarbeidere som gjør sin beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2023 solgte vi over 2 000 biler, og omsatte for ca. 830 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2023 omsatte konsernet for ca. 6 500 millioner kroner og solgte over 18 000 biler, og har 914 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Har du tro på deg selv - men vet samtidig at de beste resultatene skapes sammen med andre? Er du en nettverksbygger som vet å sette kunden i sentrum - da kan du være vår nye salgskonsulent hos Toyota Asker og Bærum avdeling Rud.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye salgskonsulent blir du en del av avdeling Rud som består av ca. 60 medarbeidere, mens avdeling nybil består av 8 medarbeidere som vil bli dine nærmeste kollegaer.

Hvorfor bli en del av Toyota Asker og Bærum?

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med et av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Jobbsikkerhet: Vi har en historie med stabilitet og jobbsikkerhet – vi er en del av et større konsern som Norges største Toyota og Lexus forhandler og har historie som strekker seg tilbake første import av Toyota til Norge.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og sertifiseringsløp for salgskonsulenter, samt relevante kurs gjennom Videocation.
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

Vi er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Bli en del av Toyota Asker og Bærum, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Arbeidsoppgaver:

 • Salg av nye biler i butikk i henhold til bedriftens målsettinger, retningslinjer og egne salgsmål
 • Budsjetter og resultatansvar
 • Delta og bidra på salgsmøter
 • Til enhver tid være oppdatert på produkter, samt tilbud og aktiviteter
 • Oppdatere og vedlikeholde CRM systemet
 • Ta ansvar for et godt arbeidsmiljø

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Har erfaring med salg og kan vise til gode salgsresultater
 • Du har med fordel erfaring fra kundepleie/kundeservice
 • Du er god til å kommunisere muntlig og skriftlig på norsk
 • Du liker å snakke med mennesker og vet at telefonen er ditt arbeidsverktøy
 • Har god økonomisk forståelse
 • Er fortrolig ved bruk av IT som arbeidsverktøy

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater. 

SØK HER

Powered by Labrador CMS