Møller Bil Kongsvinger:

Lærling

Vi søker lærling reservedelsfaget!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Kongsvinger
Søknadsfrist: 12. mai

Møller Bil Kongsvinger søker lærling til vårt delelager!

Vi ser etter en lærling som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, er en lagspiller og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre på verkstedet og delelageret og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Øystein Falck-Ytter
Stillingstittel: Daglig leder
Telefon: 992 47 751

Om deg og din motivasjon

Som lærling i reservedelsfaget vil du bidra til den daglige driften av delelageret. Du vil jobbe i et team med dedikerte og dyktige kollegaer hvor du blant annet sørger for at deler bestilles og er tilgjengelig for våre mekanikere og kunder. Dette er en sentral rolle og er avgjørende for at vi på Møller Bil Kongsvinger skal kunne utføre arbeidsoppgavene våre mest mulig effektivt og gi kundene våre den gode kundeopplevelsen de forventer av oss. Du må trives med å jobbe i et til tider hektisk arbeidsmiljø, der kvalitet og gode prosesser står i fokus. Som lærling vil du få tett og god oppfølging hele veien mot fagbrevet.

Om arbeidsgiver:

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Kongsvinger er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Innlandet AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Volkswagen og Skoda personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 22 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 275 millioner kroner i 2023 og har ambisjoner om å øke ytterligere i årene som kommer. Møller Bil Kongsvinger er distriktets største forhandler av nye biler og holder til i Industriveien 55, 2207 Kongsvinger.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet, men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til Servicemarkedet hos Møller Bil Kongsvinger! Vi håper å høre fra akkurat deg!

Ansvar og oppgaver i rollen:

 • Bidra til daglig drift av delelageret gjennom å betjene mekanikere og kunder
 • Ansvarlig for at deler blir bestilt og er tilgjengelig, varemottak og plassering av deler
 • Følge opp kunder pr mail og telefon og support mot servicemarkedselgere
 • Sørge for at delelageret til enhver tid er representativt
 • Være en pådriver for videre utvikling av delelageret

Kvalifikasjoner/erfaring:

 • Har startet utdanningsløpet for bilmekaniker/reservedelsfaget
 • Inneha genuin interesse for reservedelsfaget og derfor ønske å bli ansatt som lærling for å kunne ta fagbrev
 • Serviceinnstilt, selvstendig, resultatorientert og ansvarsbevisst
 • God IT kompetanse
 • God arbeidsmoral

Vi tilbyr en spennende og utfordrende læreplass:

 • I et svært godt og trivelig arbeidsmiljø og med egen fadder
 • Kurs og opplæring på Møller Bilskolen for lærlinger
 • Med dyktige kollegaer og gode muligheter for videreutvikling
 • Med noen av markedets mest spennende produkter
 • I en meget seriøs bedrift som investerer i og for fremtiden

Liker du å jobbe med både praksis og teori og synes det er gøy med biler, motor, elektro, mekanikk eller data – da kan vi hjelpe deg slik at dine interesser blir din utdannelse. Du får en trygg og variert jobb, med gode karrieremuligheter gjennom et stort tilbud av intern kursing. Gjennom Møller Bil og vår egen lærlingskole er du sikret å jobbe med det nyeste utstyret som brukes på noen av verdens mest kjente bilmerker; Volkswagen personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, SEAT og CUPRA. Alle våre merker er teknisk ledende på områder som sikkerhet og miljø. 

Vi oppfordrer både gutter og jenter til å søke og vil du vite litt mer så ta en telefon eller send sms til Øystein, se kontaktinformasjon.

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

https://www.youtube.com/watch?v=KCjVCobxKmw

SØK HER

Powered by Labrador CMS