Team Verksted AS:

Mekaniker Otta

Ledig stilling hos Team Verksted Otta!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Otta
Søknadsfrist: 25. juni

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Tom Erling Nårstad
Stillingstittel: Avdelingsleder
Telefon: 90 83 31 28
E-post: tom.erling.narstad@teamverksted.no

Om arbeidsgiver:

Team Verksted ble etablert som kjede i juli 2011. Alle verkstedene har lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy. Alle er godkjente flermerkeverksteder.

Våre 350 ansatte vet alle hvor viktig kjøretøyet er for våre kunder. Vi vektlegger god service, kvalitet og kompetanse for å gjøre verkstedopphold så kort og godt som mulig. Vi utfører reparasjon og vedlikehold på store varebiler, bobiler, lastebiler, busser og hengere. Alle merker er velkomne. Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Hos oss sparer man tid og penger, alt for at våre kunder skal kunne ha bilen der den hører hjemme - på veien!

Vi har egen import av reservedeler til de fleste kjøretøy og hengere. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig. Derfor prøver vi å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris – men alltid av original kvalitet.

Team Verksted Otta holder til på Dahlemoen i Sel kommune. Her finner du et stort og moderne verksted for lastebiler, busser, hengere og varebiler. Avdelingen er en del av Team Verksted som er en av Norges største merkeuavhengige verkstedkjeder for tunge kjøretøy, hos oss er alle merker velkomne!

Team Verksted har verksted fra Kristiansand i sør til Alta i nord og vi vet hvor viktig kjøretøyet er for kunden - "Vi vet hva kjøretøyet betyr for deg!"

Vi legger stor vekt på kompetanse og utvikling av våre medarbeidere, slik at vi skal kunne løse jobben raskt og kvalitetsmessig. Det viktigste er at du er positiv og engasjert samt har stor interesse for kjøretøy. I Team Verksted får du muligheter til å skru på alle mulige kjøretøy, dette gir deg en enda bredere erfaring som mekaniker. Vi ønsker å styrke vår avdeling på Otta og søker i den forbindelse etter en lastebilmekaniker. Så søk i dag - vi vil gi deg en spennende og variert arbeidshverdag hver eneste dag!

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter en motivert og engasjert mekaniker, ikke nødvendigvis fra tungbil, men må ha interesseforfaget og et stort ønske om å lære. Arbeidet vil bestå i å feilsøke og reparere lastebil, buss og hengere, i tillegg kommer reparasjon av andre typer kjøretøy, som varebil og bobil. Feilsøking på elektroniske system og bruk av PC baserte feilsøkningsverktøy er en stor del av hverdagen, så det er en fordel å ha erfaring fra dette.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring og helst fagbrev for tunge kjøretøy, men personer med bakgrunn fra lette kjøretøy, landbruks og anleggsmaskiner etc. er også aktuelle
 • Førerkort klasse B, ønskelig med C og CE
 • Ha interesse for diagnose og elektriske systemer
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

 • God holdning, motivert og ønske om å utvikling
 • Være en positiv og god lagspiller som tar i et tak når det trengs
 • Jobbe selvstendig, ta initiativ og være løsningsorientert

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsdag med varierte arbeidsoppgaver
 • Gode muligheter for personlig utvikling
 • Kurs, sertifisering og opplæring etter behov
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, som f eks helseforsikring
 • Godt arbeidsmiljø

SØK HER

Powered by Labrador CMS