Team Verksted AS:

Mekaniker

Liker du å skru? Vi søker etter lastebil mekaniker i Bergen!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Bergen
Søknadsfrist: 26. mai

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Roger Grøtte Hansen
Stillingstittel: Daglig leder
Telefon: 92 62 82 50

Om arbeidsgiver:

Team Verksted ble etablert som kjede i juli 2011. Alle verkstedene har lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy. Alle er godkjente flermerkeverksteder.

Våre 350 ansatte vet alle hvor viktig kjøretøyet er for våre kunder. Vi vektlegger god service, kvalitet og kompetanse for å gjøre verkstedopphold så kort og godt som mulig. Vi utfører reparasjon og vedlikehold på store varebiler, bobiler, lastebiler, busser og hengere. Alle merker er velkomne. Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Hos oss sparer man tid og penger, alt for at våre kunder skal kunne ha bilen der den hører hjemme - på veien!Vi har egen import av reservedeler til de fleste kjøretøy og hengere. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig. Derfor prøver vi å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris – men alltid av original kvalitet.

Vi har mye å gjøre, og ønsker å styrke vårt team med flere mekanikere ved vårt flotte verksted i Bergen.

Her finner du et stort og topp moderne verksted for lastebiler, busser, hengere og varebiler, som bl a er serviceverksted for DAF, samtidig som at alle merker er velkomne hos oss. Avdelingen holder til i nyere, moderne verksted på Espehaugen 29 i Blomsterdalen.

Team Verksted Bergen er et merkeuavhengig verksted for lastebil, buss, tilhengere og varebil. Vi er en del av Team Verksted , som er Norges største merkeuavhengige verkstedkjede for tunge kjøretøy med 24 verksted fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Vi legger stor vekt på kompetanse og utvikling av våre medarbeidere, slik at vi skal kunne løse jobben raskt og kvalitetsmessig. Det viktigste er at du er positiv og engasjert samt har stor interesse for kjøretøy. I Team Verksted får du muligheter til å skru på alle mulige kjøretøy, dette gir deg en enda bredere erfaring som mekaniker.

Så søk i dag - vi vil gi deg en spennende og variert arbeidshverdag hver eneste dag!

Arbeidsoppgaver:

Vi søker etter en motivert person, som må ha interesse for faget og et stort ønske om å lære. Arbeidet vil bestå i å feilsøke og reparere lastebil, buss og hengere, i tillegg kommer reparasjon av andre typer kjøretøy, som f eks varebil og bobil. Feilsøking på elektroniske system og bruk av PC baserte feilsøkingsverktøy er en stor del av hverdagen, så det er en fordel å ha erfaring fra dette, men ikke et krav. Det viktigste er at du har stor interesse for kjøretøy og har et ønske om å lære og utvikle deg.

Kvalifikasjoner

· Fagbrev på tunge eller lette kjøretøy er ønskelig men ikke et krav, relevant erfaring kan veie opp

· Stor interesse for kjøretøy

· Behersker norsk eller engelsk skriftlig og muntlig

· Fordel med førerkort klasse B, CE, DE, ikke et krav

Personlige egenskaper

· Selvstendig

· Høy arbeidsmoral

· Ønske om å utvikle deg

· Stor arbeidskapasitet

· Ha interesse for diagnose og elektriske systemer

· Være lagspiller

Vi tilbyr

· Spennende arbeidsdag med varierte arbeidsoppgaver

· Gode muligheter for personlig utvikling

· Kurs og opplæring

· Gode betingelser

· Lunsj ordning

· Gode forsikrings- og pensjonsordninger som bl a helseforsikring og AFP ordning

SØK HERPowered by Labrador CMS