Albjerk Bil Drammen:

Tekniker

Spennende mulighet i et av Norges største bilkonsern!

Stillingsinformasjon:

Ansettelsesform:  Fast
Arbeidssted: Drammen
Søknadsfrist: 26. mai

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson: Tom Arne Ruud
Stillingstittel: Verkstedmester
Telefon: 92 62 24 18

Kontaktperson: Stian Paulsen
E-post: stian.paulsen@albjerk.no

Om arbeidsgiver:

Albjerk Bil AS grunnlagt i 1973, den gang Albjerk Auto, består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS og Albjerk Bil Outlet. Sammen er vi merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg har vi servicekontrakt på SEAT.

Albjerk Bil er den største forhandlergrupperingen av våre merker i regionen. Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye og brukte modeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, dekkskift, dekklagring med mer.Vi har komplette ISO sertifiserte og topp moderne bilanlegg med en årlig omsetning på 2,3 milliarder kroner. Vi selger 5.500 nye og brukte biler i året, og har 250 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi setter alltid kunden først og ønsker å levere den beste kundeopplevelsen i bransjen.

Vi satser videre og søker teknikere til vår serviceavdeling. Vi har et topp moderne verksted med et godt kollegialt miljø og søker fremtidsrettede teknikere som vil være med på vår utvikling videre skape gode kundeopplevelser. Du vil bli en del av et team på 50 dyktige medarbeidere hos oss.

Hos oss får du mulighet til å jobbe med noen av de største merkevarene innen bransjen og du vil bli med på reisen i en periode hvor måten folk flytter seg på vil endre seg drastisk. Bilbransjen er i en rivende utvikling og vi vil gjerne dele en svært spennende fremtid med deg!

Positivitet, samhold, trivsel og begeistring står høyt hos oss, og vi gleder oss til å ta imot et nytt medlem i Albjerk Bil Drammen. 

Dine viktigste oppgaver vil være:

  • Daglig vedlikehold, feilsøking og reparasjon
  • Utføre effektivt kvalitetsarbeid etter produsent og importør sine retningslinjer
  • Sikre høy kvalitet på eget utført arbeid og en langsiktig god relasjon til kundene våre

Vi ønsker at du:

  • Har fagbrev for lette kjøretøy og relevant praksis inkludert HV - teknikk
  • Har utdanning som senior tekniker eller master tekniker - evt evne og vilje til å gjennomføre slik utdanning
  • Er ansvarsbevisst og ærlig
  • Er selvstendig, fleksibel og har "stå på vilje"
  • Kan vise til gode resultater og har gode samarbeidsevner
  • Er positiv til og nysgjerrig på endringene som skjer i bransjen og faget

Du får en spennende og utfordrende jobb med muligheter for produktrelatert etterutdanning. Sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø med flotte produkter og noen av de største merkevarene innen bil. Du vil jobbe med de beste og mest moderne systemene og supporteres av et sterkt team.

SØK HER

Powered by Labrador CMS